Tipografie

TIPAR OFFSET

Echipa MetaPrint va pune la dispozitie servicii de tipar offset plan pe o gama variata de hartie de grosime intre 54 – 300 gr/mp si carton de grosime intre 90 – 300 gr/mp (dublu cretat lucios DCL sau dublu cretat mat DCM) si format maxim 450x340 mm.

TIPAR DIGITAL ALB-NEGRU sau COLOR

  • tiparul se realizeaza direct din computer, produsul finit putand fi gata in cateva minute.
  • poate fi executat si un tiraj foarte mic (chiar un singur exemplar).

Cu ajutorul tiparului offset sau digital se pot realiza: carti, documentatii, prezentari profesionale, mape de prezentare, carti de vizita, broşuri, cataloage, pliante.

PRINT ALB-NEGRU sau COLOR

  • servicii de printare alb-negru şi color de inalta calitate (rezolutie de 1200 dpi) realizate in timp record.
  • folosim echipamente digitale de productie marca Konica-Minolta si Hawlet Packard comandate de calculator, pentru printare color de calitate ireprosabila.

INDOSARIERE

  • indosariere cu spirala (legare cu spirala) de diverse culori si grosimi.

Oferim doua tipuri de legare: cu spirala de plastic sau spirala metalica. Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau puteti opta pentru  o coperta transparenta.

SCANARE

  • serviciul de scanare documente reprezintă preluarea imaginilor de pe documentele originale şi trecerea acestor imagini în format electronic în fişiere de formate utilizate în mod uzual: PDF, JPEG sau TIFF.

BROŞARE

  • brosarea reprezinta operatiunea prin care coperta unei carti este atasata la blocul de carte (paginile din interior). Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de brosare realizat cu echipament de brosat semiautomat cu termoclei. Putem lega prin brosare documente intre 10-300 coli.

PLASTIFIERE sau LAMINARE

  • plastifierea/laminarea reprezintă acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Puteti alege intre laminare lucioasa si laminare mata. Procedeul se executa prin aplicarea la cald a unei pelicule de plastic pe ambele fete ale documentului sau doar pe o singura fata, fiind ideala pentru documente folosite intens sau expuse la razele UV, sau la factorii externi.

BIGUIRE

  • procedeul de indoire a hartiei in conditii optime, fara sa apara crapaturi sau defecte ale hartiei sau cartonului. Folosim pentru aceasta o masina care prin presare face ca tiparitura sa se indoaie perfect.

FALTUIRE

  • indoirea colilor de hartie in diverse moduri (simplu, dublu paralele, in cruce armonica), respectand o anumita ordine de succesiune a fetelor hartiei. Se recomanda pentru hartii cu gramaje cuprinse intre 40 gr/mp si 170gr/mp.