Produse din aceeaşi categorie
Inchinatorul profetic

Inchinatorul profetic

Autor: Anna Blanc

21.00 RON

Închinarea neîncetată

Închinarea neîncetată

Autor: Harold M. Best

29.00 RON

Spre tara eterna

Spre tara eterna

Autor: Coman Ioan

80.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Produse de la aceeaşi editură
Imparatia lui Isus

Imparatia lui Isus

Autor: Roger Forster

8.40 RON

Captive in Iran

Captive in Iran

Autor: Maryam Rostampour, Marziyeh Amirizadeh si John Perry

37.00 RON

Drumul spre Damasc

Drumul spre Damasc

Autor: Janette Oke & T. Davis Bunn

34.00 RON

Aventuri in Himalaya

Aventuri in Himalaya

Autor: Penny Reeve

10.00 RON

Voi cânta doar despre Isus. Istorisiri despre compunerea imnurilor sacre – volumul 1

Voi cânta doar despre Isus. Istorisiri despre compunerea imnurilor sacre – volumul 1
25.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 213
Editura: Casa Cartii
Dimensiuni: 15 x 23 cm
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Ne bucuram sa putem oferi cititorilor romani aceasta carte. Suntem convinsi ca dincolo de lectura de sine, istorisirile despre compunerea a 101 imnuri clasice crestine vor constitui surse motivationale pentru apropierea de Domnul si pentru implicarea in slujirea crestina cu mai multa pasiune. Voi canta doar despre Isus este primul volum din aceasta serie de carti despre compunerea catarilor crestine. Nadajduim sa aducem la viata multe alte istorisiri uitate despre oameni si cantari din trecut si din istoria recenta a Bisericii deopotriva, atat din medii diferite de al nostru, cat si din spatiul spiritual romanesc.
Vasile Gabrian

In volumul de fata ne propunem sa punem la dispozitia credinciosilor evanghelicilor (si nu numai) din Romania relatarea a 101 istorisiri care stau la baza celor mai cunoscute imnuri care se canta in bisericile noastre. Multumindu-I Domnului pentru oamenii haruiti care au compus aceste imnuri in momente de mari incercari, ne rugaam ca aceasta carte sa devina o binecuvantare pentru toti cei ce o vor citi.
Bebe Ciausu

BEBE CIAUSU este absolvent al Facultatii de Teologie si al programului de Masterat in Teologie din cadrul Universitatii “Emanuel” din Oradea, iar in prezent este doctorand la Central Baptist Theological Seminary din Minneapolis, SUA. Este autorul mai multor carti, printre care Chemare la caracter in vremuri de compromis (2007), Romanta rascumpararii (2009) si Domnia lui Cristos in viata credinciosului (2010).

BIANCA CIAUSU este absolventa a Facultatii de Muzica Bisericeasca din cadrul Universitatii “Emanuel” din Oradea si a Facultatii de Muzica din cadrul Universitatii de stat din Oradea, iar in prezent este profesoara de muzica. Sunt casatoriti din anul 2002 si fac echipa in slujirea la care i-a chemat Dumnezeu in Biserica Baptista “Harul” din Ineu, Arad.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra