Produse din aceeaşi categorie
Victorie in pustie

Victorie in pustie

Autor: John Bevere

20.00 RON

Traind biruinte spirituale

Traind biruinte spirituale

Autor: Bruce Wilkinson

35.00 RON

Dupa inima lui Dumnezeu

Dupa inima lui Dumnezeu

Autor: Mike Bickle

28.00 RON

Umbland cu Dumnezeu

Umbland cu Dumnezeu

Autor: J.C. Ryle

14.00 RON

Prezenta lui Dumnezeu in viata Bisericii

Prezenta lui Dumnezeu in viata Bisericii

Autor: Gheorghe Mitrofan

21.00 RON

Urmand pe Cristos

Urmand pe Cristos
15.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 156
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 973-9174-19-1
Descriere produs
            

 

Numai cetatenii cerului cunosc ce zi de bucurie este ziua vesniciei; insa fiii Evei, pribegind pe pamant, gem sub amaraciunea si tristetea zilei de acum. Zilele vremii de acum sunt putine si rele, si pline de dureri si stramtorari. Aici omul se intineaza cu multe pacate, este cuprins de multe patimi, e impresurat de multe temeri, inlantuit de multe griji, amagit de multe dorinte dupa lucruri noi si ciudate, inconjurat de multe greseli, atacat de multe ispite, molesit de placeri, chinuit de saracie.

De aceea, suflete al meu, tu nu poti avea mangaiere deplina si bucurie neschimbata decat numai in Dumnezeu, care mangaie pe cei saraci si ridica pe cei smeriti. Asteapta inca putin implinirea fagaduintei lui Dumnezeu si vei avea din belsug in cer toate bucuriile!

Din prefata:"Cartea aceasta este cunoscuta sub numele Imitatio Christi. Cei mai multi o atribuie lui Thomas a Kempis, un calugar care ar fi trait in secolul al XIII-lea. Este tradusa in foarte multe limbi, si este cea mai raspandita din lume, dupa Biblie. In romaneste a fost tradusa in 1845 de G. Munteanu,fost membru al Academiei Romane. De atunci incoace au mai aparut si alte traduceri."

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra