Produse din aceeaşi categorie
Lupta dragostei

Lupta dragostei

Autor: J.B. Donovan

7.00 RON

Lupta fiecarui baiat

Lupta fiecarui baiat

Autor: Stephen Arterburn si Fred Stoeker

30.00 RON

Pasiune si puritate

Pasiune si puritate

Autor: Elisabeth Elliot

16.00 RON

Tinerii si sexualitatea

Tinerii si sexualitatea

Autor: Luis Palau

6.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Dulcele sanctuar

Dulcele sanctuar

Autor: Kim Vogel Sawyer

30.00 RON

Simti ca vrei sa renunti?

Simti ca vrei sa renunti?

Autor: David Wilkerson

22.00 RON

Comentarii biblice asupra Conducerii

Comentarii biblice asupra Conducerii

Autor: John C. Maxwell

109.00 RON

Radacina tuturor lucrurilor rele

Radacina tuturor lucrurilor rele

Autor: Daniel Zalan

16.00 RON

Crucea si pumnalul

Crucea si pumnalul

Autor: David Wilkerson

21.00 RON

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu

Un tanar dupa inima lui Dumnezeu
21.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 197
Editura: Life Publishers
Dimensiuni: 20,5 x 13,5 cm
ISBN: 978-973-7908-70-4
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Cuprins

Un mesaj personal pentru tine
Partea 1: Inceputul aventurii. Care este dorinta inimii tale?
1. Ce iti lipseste pentru a fi tot ce doresti sa fii?
2. Ce poti face ca telurile tale sa devina o realitate?
3. Ce anume te face un om dupa inima lui Dumnezeu? -- Partea 1
4. Ce anume te face un om dupa inima lui Dumnezeu? -- Partea 2
Partea 2: Trecand pe pista de viteza
5. Antrenamentul din "Tabara de Acasa" -- Partea 1
6. Antrenamentul din "Tabara de Acasa" -- Partea 2
7. Traiectoria cea mai importanta
8. Alegerea corecta a prietenilor
9. Luptand impotriva ispitei
10. Marturie pentru cei din jur
Partea 3: Tintind la medalia de aur
11. Alergand hotarat sa castigi premiul
12. Urmarind scopul lui Dumnezeu
Cum sa studiezi Biblia -- Cateva sfaturi practice
Program extrem de exercitii spirituale -- Plan de citire zilnica a Bibliei intr-un an

Observatii
Un mesaj personal pentru tine

Dragul meu prieten,
Ca barbat, iubesc aventura… de orice fel! Si fiindca sunt, impreuna cu tine, la inceputul unei calatorii pline de aventura, ma gandesc la o anumita "aventura extrema". Se potriveste perfect cu scopul acestei carti, acela de a deveni un om dupa inima lui Dumnezeu.

Nici nu mai tin minte de cate ori l-am vazut din aer si de cate ori l-am admirat de pe pamant, dar cu siguranta exista ceva special la craterul Diamond Head. Asa se numeste vulcanul inactiv de la tarmul sudic al plajei Waikiki Beach de pe insula Oahu, un obiectiv turistic colturos si in acelasi timp inconfundabil. In timpul ultimei mele vizite pe aceasta insula tropicala, am fost provocat de ginerele meu (care iubeste si el aventurile extreme) nu doar sa admir Diamond Head, ci sa urc chiar pana in varful lui!

Asadar, eu si Paul am pornit la drum in aventura noastra extrema. Am mers pe carari inguste. Ne-am catarat. Am inaintat cu greu… pana cand am ajuns in varf. Si cu siguranta, a meritat din plin tot efortul! Privelistea intregii insule Oahu a fost incredibila -- un tablou extraordinar!

Nu-i asa ca la fel este orice catarare pentru a vedea privelistea de pe varful oricarui pisc de munte, sau a unui deal inalt, sau a unei cetati unde in vremuri de demult a fost un castel sau o fortareata -- dificila, dar care merita tot efortul? Tragedia este insa ca multi tineri nu afla niciodata ca viata, privita de sus (si acum nu ma refer la varfurile muntilor!), ofera cu adevarat o priveliste ce iti taie respiratia. De ce? Fiindca ei nu ajung niciodata pe vreun varf. Undeva, in urcusul lor inspre "ceva", se opresc. Sau atentia le este distrasa in alta parte, sau se impiedica, sau cad. Si ori nu se mai ridica din nou, ori se intorc inapoi, fiindca urcusul este prea greu.

Dragul meu prieten, dorinta mea pentru tine este alta. Vreau ca tu sa simti si sa experimentezi acea priveliste spectaculoasa de pe varful muntelui tau numit "viata". Am scris aceasta carte pentru a te ajuta sa ajungi acolo.

Dorinta mea este ca tu, citind aceasta carte despre prioritatile tale ca tanar, sa nu faci greselile pe care eu si altii le-am facut in drumul spre varful muntilor nostri. Greselile te pot costa multi ani in cautarea ta de a ajunge pe culme -- in dorinta ta de a reusi, de a atinge varful, de a deveni un om dupa inima lui Dumnezeu.
In aceasta carte, scopul meu este acela de a-ti expune, cat de poate de simplu si de clar, cateva dintre prioritatile lui Dumnezeu pentru tine la inceputul acestui urcus spre maretie. Este vital sa-ti insusesti aceste prioritati, ca sa fii pregatit sa escaladezi muntele vietii tale.

Pentru a te ajuta sa te concentrezi mai bine si pentru a intensifica aventura, am adaugat cate un material la finalul fiecarui capitol. In "Decizii grele de luat astazi" vei gasi o lista de intrebari ce te vor provoca sa te gandesti la prioritatile discutate in capitolul respectiv. Exercitiile "Pe muchie de cutit" sunt menite sa te adanceasca in Scriptura, pentru a-ti consolida cunostintele despre prioritatile lui Dumnezeu. Ambele seturi de intrebari sunt optionale, insa te incurajez din toata inima sa iti faci timp si sa depui efortul necesar pentru a raspunde la ele. Vei descoperi prioritatile asupra carora trebuie sa te concentrezi ca tanar care doreste sa-L cunoasca si sa-L urmeze pe Dumnezeu. Totodata, vei descoperi cateva modalitati rapide si usoare de a le pune in practica.

Ce mai astepti? Este o calatorie captivanta inspre a intelege ce doreste Dumnezeu de la tine pentru a deveni Un tanar dupa inima lui Dumnezeu. Nu pierde aceasta aventura… iti promit ca nu vei mai fi la fel!
Tovarasul tau de drum,
Jim George

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra