Produse din aceeaşi categorie
Hadassah

Hadassah

Autor: Tommy Tenney

32.00 RON

Recompensa fara egal

Recompensa fara egal

Autor: Karen Witemeyer

30.00 RON

O dragoste mai adanca decat marea

O dragoste mai adanca decat marea

Autor: Dan Walsh

29.00 RON

Curtand-o pe domnisoara Amsel

Curtand-o pe domnisoara Amsel

Autor: Kim Vogel Sawyer

28.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Caminul mult visat

Caminul mult visat

Autor: Lynn Austin

37.00 RON

Sub ocrotirea aripilor Lui

Sub ocrotirea aripilor Lui

Autor: Lynn Austin

37.00 RON

Stalpul de foc

Stalpul de foc

Autor: Lynn Austin

32.00 RON

Perechea potrivita

Perechea potrivita

Autor: Lynn Austin

37.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Cum sa ajungi sa spui nu

Cum sa ajungi sa spui nu

Autor: Erwin Lutzer

22.00 RON

Ben Hur

Ben Hur

Autor: Lewis Wallace

40.00 RON

Aventuri in Muntii Stancosi

Aventuri in Muntii Stancosi

Autor: Betty Swinford

10.00 RON

Zvonurile unei alte lumi

Zvonurile unei alte lumi

Autor: Philip Yancey

35.00 RON

Tot ce ea isi doreste

Tot ce ea isi doreste
37.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 448
Editura: Casa Cartii
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
ISBN: 9789738998735
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Cu treizeci si cinci de ani in urma, Kathleen a fugit de acasa, dorind cu disperare sa scape de povara saraciei si a rusinii. Dar o invitatie neasteptata de la sora ei o aduce, impotriva vointei ei, inapoi in linistitul oras New York, fiind urmata si de fiica ei.Calatoria care trebuia sa recupereze lipsurile din relatia cu fiica sa isi schimba cursul pe masura ce Kathleen isi reevalueaza propria copilarie. Chiar mai interesante sunt istorisirile despre Eleanor, mama ei odata plina de viata, si despre Fiona, bunica despre care abia stia cate ceva.Cu cat afla mai mult, cu atat Kathleen cauta mai multe raspunsuri cu privire la trecutul misterios la familiei ei. Totusi, privindu-si trecutul in fata, Kathleen este sfasiata intre nevoia de a ierta si intre dorinta de a uita.
Cu zeci de ani in urma, Kathleen Seymour a parasit Riverside fara sa mai priveasca inapoi, dorind sa scape de povara saraciei si a rusinii. In prezent locuieste intr-un cartier din Maryland alaturi de sotul ei Mike si fiica sa Joelle.Rebeliunea adolescentei Joelle o aduce la exasperare pe Kathleen. Dupa ce aceasta a fost arestata in urma unui furt dintr-un magazin, familia apeleaza la un terapeut care le sugereaza ca pentru a o putea ajuta pe Joelle, mai intai mama acesteia trebuie sa se impace cu trecutul sau. Kathleen nu doreste sa mai aiba de a face cu familia ei, insa doreste sa o ajute pe Joelle, astfel ca accepta invitatia de a merge la o petrecere organizata pentru tatal sau. In timpul calatoriei, Kathleen ii explica fiicei sale dificultatile familiei sale - un tata hot, frati mereu in buclucuri, o mama care a renuntat la viata, si un unchi excentric obsedat de comunism - Kathleen are putine amintiri placute din copilarie.Deschizandu-se in fata fiicei sale, descopera lucruri despre trecutul ei pe care nu le cunostea. Pe masura ce primeste raspunsuri la intrebarile sale, Kathleen doreste sa cunoasca tot mai multe lucruri despre trecutul sau, ceea ce duce la vindecare si iertare pentru toti cei implicati.
Un roman extraordinar despre dragoste, iertare, suferinta si importanta rezistentei in fata tentatiei de a fugi cand lucrurile devin dificile. Povestile femeilor din acest roman scot in evidenta nevoia de a ne increde in Dumnezeu pe tot parcursul vietii.
LYNN AUSTIN a castigat premiul Christy in anul 2003 pentru romanul istoric "Candle in the Darkness" (Lumina in intuneric), o poveste impresionanta despre Razboiul Civil din Sud, iar in anul 2002 premiul Christy pentru "Taramuri ascunse". Pe langa faptul ca este autoare, Lynn e si oratoare celebra la conferinte, in aziluri si la diferite evenimente legate de biserica si scoala. Impreuna cu sotul ei, locuiesc in Illinois si au trei copii.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra