Produse din aceeaşi categorie
Cele 17 legi ale muncii in echipa

Cele 17 legi ale muncii in echipa

Autor: John C. Maxwell

18.00 RON

ADN-ul relatiilor

ADN-ul relatiilor

Autor: Dr. Garry Smalley

25.00 RON

Sa intelegem Terorismul Islamic

Sa intelegem Terorismul Islamic

Autor: Patrick Sookhdeo

33.00 RON

New Age - noua era

New Age - noua era

Autor: Sothar Gassmann

6.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Ajutor, am nevoie de cineva!

Ajutor, am nevoie de cineva!

Autor: Walter Heidenreich

19.00 RON

Speranta pentru Europa

Speranta pentru Europa
21.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 194
Editura: Kairos
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Uniunea Europeana se afla astazi intr-o etapa cruciala a dezvoltarii sale: masiva expansiune geografica, reconsiderarea mandatului si a sarcinilor, noi acorduri pe cale de a fi elaborate, la care se adauga discutia despre radacinile civilizatiei europene. In tumultul discutiilor pro si contra legate de recunoasterea importantei traditiei iudeo-crestine in trecutul Europei, Jeff Fountain isi si ne indreapta atentia dinspre trecut inspre viitorul Europei si ne atentioneaza cu privire la rolul nostru, al crestinilor, in acest proces.
Credinta si vocatia crestina de a fi martori ai sperantei, dincolo de orice frontiere, au o importanta extraordinara in istoria cooperarii europene. J. Fountain ne obliga, cu argumente convingatoare, sa nu abandonam Europa stand deoparte, in timp ce alte puteri pun mana pe aceasta casa care este continentul nostru.

Urmasii lui Cristos au un mesaj al sperantei care trebuie sa se faca auzit in Europa. Suntem chemati la o implicare activa si pozitiva, in si din biserica, dar si – daca-mi este permis sa adaug ceva la ceea ce spune Jeff Fountain aici – prin politica.

Este o carte impregnata de dragoste fata de Cristos – si de dorinta de a sluji Imparatia lui Dumnezeu, care este o imparatie a sperantei. Rezultat al experientei personale si al propriilor intrebari, Jeff Fountain ofera cititorilor sai un text valoros asupra caruia sa mediteze. Viziunea lui despre o Europa a sperantei mi-a redat motivatia de a raspunde in fiecare zi la provocarea lui John Stott, citata in paginile acestei carti: „Unde sunt crestinii de azi care sesizeaza statusul quo-ul, carora nu le place ce vad si de aceea refuza sa se „alinieze”, care viseaza la o societate alternativa mai placuta lui Dumnezeu si care sunt hotarati sa faca ceva in acest sens?”

 


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra