Produse din aceeaşi categorie
Pastorind o inima de copil

Pastorind o inima de copil

Autor: Ted Tripp

29.00 RON

Cand incepe viata umana?

Cand incepe viata umana?

Autor: John R. Ling

15.00 RON

Povestea unei coaste scrisa de un barbat

Povestea unei coaste scrisa de un barbat

Autor: Toni Berbece

15.00 RON

Pacatul genealogic

Pacatul genealogic

Autor: Ruth Hawkey

21.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Mantuirea prin har

Mantuirea prin har

Autor: Colin Dye

15.00 RON

Chemarea stapanului

Chemarea stapanului

Autor: Atena d\\\'Souza

10.00 RON

Modelul lui Isus

Modelul lui Isus

Autor: Deitrich Schindler

28.00 RON

Ploaia de munte - Biografia lui James O. Fraser

Ploaia de munte - Biografia lui James O. Fraser

Autor: Eileen Crossman

23.00 RON

Satan, ia-ti mana de pe copiii mei!

Satan, ia-ti mana de pe copiii mei!
15.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 124
Editura: Succeed Publishing
Dimensiuni: 15 x 21 cm
ISBN: 9786068218717
Adauga in cos
Descriere produs
            Ca părinți, am avut parte cu toții de următoarea experiență: micuțul vostru cel scump, pe care îl iubiți atât de mult, vă înfruntă sfidător, iar apoi, de pe buzele lui bosumflate iese îngrozitorul cuvânt ce dă gas răzvrătirii: „Nu!” Și așa începe bătălia; nu e o luptă a două voințe, ci una menită a trasa limitele și a modela caracterul. E o bătălie care va continua până în pragul maturității.

Nu e niciun secret faptul că slujba de părinte este una dificilă. De câte ori am auzit părinți spunând: „Dacă ar fi să o iau de la capăt, m-aș descurca mai bine” sau „Dacă aș fi știut atunci ceea ce știu acum, aș fi acționat altfel”? Însă, înainte să vă îngropați singuri în reproșuri, îngăduiți-mi să vă opresc. Adevărul este că niciunul dintre noi nu este desăvârșit. Veți face greșeli pe parcurs și, probabil, vi se va întâmpla în repetate rânduri să călcați în străchini. Însă nu e prea târziu. Puteți fi un model duhovnicesc în viața copiilor voștri, învățându-i Cuvântul lui Dumnezeu și pregătindu-i să ia hotărâri bune, indiferent de vârsta lor sau de greșelile făcute deja.

Din păcate, mulți dintre părinții de astăzi nu au avut în preajmă drept modele oameni evlavioși, în anii lor de formare, astfel că se luptă cu probleme care își au rădăcina în propria copilărie. Poate că ați avut parte de abuzuri în copilărie sau proveniți dintr-o familie disfuncțională. Acum sunteți părinți și vă macină felurite frustrări. Poate nu prea știți nici măcar cum arată un model de evlavie ori aveți de îndrumat un copil dificil și vă simțiți neputincioși. Poate nu vreți să repetați greșelile părinților voștri, dar vă treziți că sunteți prinși în capcana acelorași tipare.

Vestea cea bună este că puteți deveni părinți care își ajută copiii să devină oameni evlavioși, așa cum îi dorește Dumnezeu. Nu e niciodată prea târziu ca influența voastră să vă determine odraslele să Îl iubească pe Domnul din toată inima sau să le învețe să trăiască o viaţă bogată, îmbelșugată, plăcută lui Dumnezeu.          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra