Produse din aceeaşi categorie
Autoritate in rugaciune

Autoritate in rugaciune

Autor: Dutch Sheets

24.00 RON

Nu totul se invarte in jurul meu

Nu totul se invarte in jurul meu

Autor: Max Lucado

22.00 RON

Motive pentru a zambi

Motive pentru a zambi

Autor: Zig Ziglar

26.00 RON

Lupta in rugaciune

Lupta in rugaciune

Autor: G.H. Lang

6.00 RON

Nu-i de mirare ca e numit Mantuitorul

Nu-i de mirare ca e numit Mantuitorul

Autor: Max Lucado

25.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Pacate impresionante

Pacate impresionante

Autor: John Piper

18.00 RON

Nu-ti irosi viata

Nu-ti irosi viata

Autor: John Piper

15.00 RON

Harul viitor

Harul viitor

Autor: John Piper

55.00 RON

Flamand dupa Dumnezeu

Flamand dupa Dumnezeu

Autor: John Piper

15.00 RON

In sfarsit viu

In sfarsit viu

Autor: John Piper

10.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Pledoarie pentru Creator

Pledoarie pentru Creator

Autor: Lee Strobel

40.00 RON

Strigatele inimii

Strigatele inimii

Autor: Ravi Zacharias

30.00 RON

Libera, cu adevarat

Libera, cu adevarat

Autor: Gloria Blowers

25.00 RON

Dictionar biblic

Dictionar biblic

150.00 RON

Sa se bucure popoarele!

Sa se bucure popoarele!
8.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 272
Editura: Cartea Crestina
Dimensiuni: 14 x 21 cm
ISBN: 973-9317-09-X
Adauga in cos
Descriere produs
            
John Piper ne arată că Dumnezeu urmăreşte cu o pasiune omnipotentă scopul mondial de a aduna oameni din orice seminţie, limbă, popor şi naţiune ca să I se închine cu bucurie. Scopul final al Bisericii nu este misiunea ci închinarea, dar misiunea este necesară pentru că lipseşte închinarea. Pentru îndeplinirea misiunii dată de Cristos, Dumnezeu ne-a dat rugăciunea. Nu suntem pe deplin conştienţi de rolul rugăciunii până nu înţelegem că viaţa este o luptă. Evanghelia nu va fi propovăduită cu putere tuturor naţiunilor fără rugăciunile sincere, puternice şi pline de credinţă ale oamenilor lui Dumnezeu.

În suveranitatea lui, Dumnezeu doreşte ca misiunea Bisericii să înainteze prin furtuni şi suferinţe. În partea a doua, autorul pune întrebarea: "Nu este posibil ca oamenii să-l laude pe Dumnezeu din inimă fără să-L cunoască pe Isus şi lucrarea lui de mărturie?" Răspunsul foarte bine argumentat este "Nu". De la venirea Fiului lui Dumnezeu în lume, Cristos devine centrul misiunii Bisericii.

În înţelegerea lui Piper, scopul final al lui Dumnezeu în istorie este să-Şi înalţe şi să-Şi arate gloria pentru bucuria celor răscumpăraţi din orice seminţie, de orice limbă, din orice norod şi din orice neam.


"Am scris această carte în parte din datoria pe care simt că o am faţă de toate popoarele. Dar datoria aceasta nu este împovărătoare. Ea pretinde să trăieşti în lumină şi să cânţi în noapte. "Te voi lăuda printre popoare, Doamne! Te voi cânta printre neamuri." (Psalmul 57:9). Nu este greu să trăieşti în dragostea lui Dumnezeu şi să cânţi gloria Lui printer naţiuni. S-ar puteasă fie periculos sau să ne coste viaţa, dar nu ne va costa bucuria. S-ar putea să pierdemlumea întreagă, dar nu-L vom pierde pe Cristos.

Dacă această carte va inspira misionari care să meargă şi să-L slăvească pe Dumnezeu printre naţiuni, voi fi bucuros.

Scopul ultim al Bisericii este închinarea, nu misiunea. Misiunea există pentru că lipseşte închinarea. Ţelul Bisericii este închinarea şi nu misiunea, pentru că ţelul este Dumnezeu şi nu o mul. Când acest veac se va sfârşi, când milioanele fără număr de oameni răscumpăraţi vor cădea cu faţa la pământ înaintea tronului divin, misiunea nu va mai exista. Ea este doar o necesitate temporară, pe când închinarea rămâne veşnic."

-- John Piper


John Piper s-a născut în anul 1946 în Chattanooga, Tennessee. Pe când era încă mic părinii săi s-au mutat în Greenville, South Carolina unde şi-a petrecut o mare parte a copilăriei. A studiat la Colegiul Wheaton unde pentru prima dată a simţit chemarea de a intra in slujire. A absolvit apoi Fuller Theological Seminary unde sub îndrumarea Dr-lui Fuller, cel mai influent professor “în viaţă” a descoperit scrierile lui Jonathan Edwards, cel mai influent profesor “mort” pe care l-a avut. A graduat în 1974 Universitatea din Munchen unde şi-a făcut lucrarea de doctorat în Studii asupra Noului Testament. Această lucrare: “Love Your Enemies” a fost publicată mai apoi de Cambridge University Press and Baker Book House. Timp de 6 ani a predat studii biblice la Bethel College in St. Paul, Minnesota. În 1980 îşi urmează chemarea irezistibilă de a predica şi devine pastor al Bisericii Baptiste Bethlehem din Minnesota, unde slujeşte şi în prezent. Împreună cu cei care îi sunt aproape, John Piper este dedicat în a transmite, a împrăştia pasiunea pentru supremaţia lui Dumnezeu în toate lucrurile pentru bucuria tuturor oamenilor în Isus Cristos. Împreună cu soţia sa, Noel, au patru baieţi şi o fata şi un numar mereu în creştere de nepoţi.


Cuprins:

Prefaţă
Partea întâi: Supremaţia lui Dumnezeu în misiune. Scopul, puterea şi preţul
1. Supremaţia lui Dumnezeu în misiune prin închinare
2. Supremaţia lui Dumnezeu în misiune prin rugăciune
3. Supremaţia lui Dumnezeu în misiune prin suferinţă
Partea a doua: Supremaţia lui Dumnezeu în misiune. Necesitatea şi natura sarcinii
4. Supremaţia lui Cristos - obiectivul central conştient al credinţei mântuitoare
5. Supremaţia lui Dumnezeu printre "toate neamurile"
Concluzii
Postfaţă de Tom Steller          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra