Produse din aceeaşi categorie
Isus este de mare pret (SBR.)

Isus este de mare pret (SBR.)

Autor: J. Ralph Brewer

18.00 RON

Unde de har

Unde de har

Autor: Ghita Vaipan

19.00 RON

44 de predici pentru Biserica

44 de predici pentru Biserica

Autor: Viorel Iuga

15.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Pasii copilului intre 3 si 9 ani

Pasii copilului intre 3 si 9 ani

Autor: Tnt Ministries

20.00 RON

Cu mult mai bine, cu mult mai rau

Cu mult mai bine, cu mult mai rau

Autor: Norma Fields

20.00 RON

Cand incepe viata umana?

Cand incepe viata umana?

Autor: John R. Ling

15.00 RON

Impulsuri spirituale

Impulsuri spirituale

Autor: Daniele Chereji

50.00 RON

Predicarea cristocentrica

Predicarea cristocentrica
65.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 436
Editura: Faclia
Dimensiuni: 15,2 x 22,5 cm
ISBN: 9789738448582
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Publicata in limba romana editia a doua 2008

„Aceasta carte este un material demn de toate aprecierile, care va capta atentia tuturor celor dedicati predicarii biblice. Chapell ne pune la dispozitie o abordare solida si in acelasi timp contemporana a predicarii expozitive, lucru extrem de necesar bisericilor din zilele noastre. Ii impartasesc convingerea ca bisericile de azi au nevoie de adevarate modele de predicare expozitiva, care sa puna accent pe aplicatia practica. Chapell ne ofera exact acest tip de model si recomand cartea sa cu multa caldura.”
– MICHAEL DUDUIT, editor, Preaching

 


Sunt de-a dreptul impresionat: Formatul e logic, schitele sunt clare, iar explicatia comunicarii este iscusita. Imi plac indeosebi teologia si preocuparea pentru aplicatie care ies in evidenta pe tot parcursul cartii. Predicarea al carei continut se va conforma modelului prezentat in aceasta carte va fi cu certitudine una edificatoare, iar tehnica propusa va reusi sa sustina slujirea expozitiva multi ani de-acum incolo, mentinandu-i actualitatea. Cred ca acest volum va deveni un ghid apreciat pentru o gandire crestina sanatoasa.”
– J. I. PACKER, profesor emerit de teologie la Regent College

„E o carte extrem de importanta. Predicarea cristocentrica va aduce schimbari importante pentru multe generatii viitoare de studenti din cadrul seminariilor teologice si pentru credinciosii care ii vor asculta predicand. Intrucat mesajul predicatorilor este Cristos, continutul ei ii va ajuta pe predicatori sa-L prezinte intr-un mod care va schimba vieti omenesti. Clara, concisa si relevanta, aceasta carte va revitaliza predica din amvoane. Foloseste-te de ea. Iti va schimba lucrarea.”
STEVE BROWN, profesor de homiletica la Reformed Theological Seminary 

 

 

 

BRYAN CHAPELL (Ph.D., Southern Illinois University) este rector si profesor de teologie practica in cadrul seminarului Covenant Theological Seminary din St. Louis, Missouri, si un important conferentiar pentru o serie de evenimente din America si din alte tari ale lumii. Este autorul mai multor carti, printre care Each for the Other si The Promises of Grace.

 

„Cartea de fata constituie un instrument important pentru cei care urmeaza cursurile de homiletica. Este cel mai important manual scris pana in prezent in legatura cu acest subiect. Cartea cristalizeaza esenta predicarii expozitive prezentand principii clare si usor de transmis despre activitatea de predicare eficienta. Formatul cartii este bine structurat si usor de lecturat.”
R. C. SPROUL, fondator si presedinte al organizatiei


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra