Produse din aceeaşi categorie
Familia pe care ti-ai dorit-o

Familia pe care ti-ai dorit-o

Autor: Gary Chapman

26.00 RON

Cand copilul tau Ii intoarce spatele lui Dumnezeu

Cand copilul tau Ii intoarce spatele lui Dumnezeu

Autor: Dorothy Eaton Watts

10.00 RON

Vreau sa ma bucur de copiii mei

Vreau sa ma bucur de copiii mei

Autor: Henry Brandt & Kerry L. Skinner

18.00 RON

Fetele - cum sa le crestem

Fetele - cum sa le crestem

Autor: Dr. James Dobson

35.00 RON

In asteptarea fiului risipitor

In asteptarea fiului risipitor

Autor: H.Norman Wright

16.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Biblia confectionam si invatam

Biblia confectionam si invatam

Autor: Gillian Chapman

35.00 RON

Biserica frustrare si implinire

Biserica frustrare si implinire

Autor: Philip Yancey

13.00 RON

Manual de consiliere a tinerilor

Manual de consiliere a tinerilor

Autor: Josh McDowell & Bob Hostetler

70.00 RON

Cartea jocurilor vol. 4 - Daniel

Cartea jocurilor vol. 4 - Daniel

Autor: Oana Utiu

10.00 RON

Comunicarea cheia casniciei tale

Comunicarea cheia casniciei tale

Autor: H. Norman Wright

20.00 RON

Plictisit de Dumnezeu

Plictisit de Dumnezeu
13.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 122
Editura: Noua Speranta
Dimensiuni: 14.5 x 20 cm
ISBN: 978-973-7986+69-6
Descriere produs
            

 

Tinerii de astăzi au mai multe şanse şi posibilităţi decât cei din generaţiile anterioare: învăţături biblice la Åžcolile duminicale, tabere, conferinţe, evenimente speciale, excursii, cântece, materiale, oameni dedicaţi care se ocupă de ei. Este suficient ca toţi să devină slujitori pasionaţi ai lui Dumnezeu? Realitatea ne arată că nu!
      În general, ei pot urma două căi: cea pasionată şi cea căldicică. Unii adolescenţi devin tineri şi apoi adulţi, părinţi, bunici plini de entuziasm, de viaţă, slujitori ai lui Dumnezeu şi cu un impact etern asupra celor din jurul lor. Devin contagioşi. Cum au început viaţa spirituală în adolescenţă, aşa o continuă, în cele mai multe cazuri.
      Adolescenţii căldicei, care nu se omoară cu relaţia lor cu Dumnezeu, ci se mulţumesc cu minimum necesar ca să nu-i supere pe părinţi şi pe cei de la biserică responsabili de ei, ajung tineri şi mai puţin căldicei, adulţi reci şi bătrâni îngheţaţi. Vieţi risipite. Impact etern zero. Numărul restrâns sau inexistent de oameni influenţaţi şi ajutaţi. Ce trist! Dar au terminat viaţa aşa cum au început-o.


 Apatia spirituală este o boală care ucide biserica mai eficient decât o fac săgeţile aprinse ale lui Satan. De fapt, apatia este poate săgeata lui cea mai eficientă şi des utilizată. Să nu cumva să se trezească la viaţă!
     Sean Dunn în lucrarea sa îndelungată cu acest segment al bisericii a acumulat o experienţă nepreţuită şi a luptat pe toate fronturile împotriva apatiei, încercând să crească tineri plini de pasiune şi de viaţă din belşug. Reţeta lui este simplă şi biblică: îndreaptă-i neobosit pe tineri spre o relaţie autentică şi continuă cu Dumnezeu. Numai Duhul Sfânt îi poate schimba, dacă se pun la dispoziţia Lui şi-L lasă să-i transforme cum ştie El mai bine.
     Există speranţă! Cel mai bun ajutor este să fim pentru adolescenţii şi tinerii noştri o sursă de inspiraţie, să fim modele a ceea ce poate face Duhul Sfânt dintr-un om care se lasă condus şi transformat de puterea lui Dumnezeu.
     Dumnezeu nu îi confruntă pe tineri în privinţa apatiei lor fără a-i ajuta să se schimbe, iar noi putem fi mâinile şi picioarele lui Dumnezeu în procesul transformării lor. Vom vedea cum, prin ajutorul lui Dumnezeu, tinerii vor renunţa la plictiseala lor şi vor deveni creştini înflăcăraţi de dorinţa de a avea o relaţie apropiată cu Tatăl lor şi îşi vor forma o concepţie pozitivă despre viaţă.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra