Produse din aceeaşi categorie
Femeia care stie sa astepte

Femeia care stie sa astepte

Autor: Debby Jones si Jackie Kendall

25.00 RON

Mireasa pe masura

Mireasa pe masura

Autor: Karen Witemeyer

28.50 RON

Numele ei este femeie

Numele ei este femeie

Autor: Gien Karssen

15.00 RON

Puterea rugaciunii unei sotii

Puterea rugaciunii unei sotii

Autor: Stormie Omartian

19.00 RON

Femeia care muta muntii

Femeia care muta muntii

Autor: Daniela Delibas

30.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Afaceri de familie

Afaceri de familie

Autor: Sebastian si Lois Vaduva & Ioan si Silvia Fotea

30.00 RON

Biblie 043 PF

Biblie 043 PF

50.00 RON

Insula comorilor

Insula comorilor

20.50 RON

Nastere din nou sau renastere?

Nastere din nou sau renastere?

Autor: Ravi Zacharias

10.00 RON

Pasi spre cer

Pasi spre cer
12.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 314
Dimensiuni: 14,5 x 20,7 cm
ISBN: 9737762215
Descriere produs
            

 

Orice femeie a cunoscut tirania emotiilor care devin si mai greu de controlat atunci cand sunt grefate pe un temperament dinamic, impulsiv. Pozitive sau negative, ele se ingramadesc sa fie simtite, traite: manie, descurajare, dezamagire, deprimare, disperare, bucurie, entuziasm, exuberanta. Prin toate trecem, uneori ametitor de repede si le permitem sa ne deformeze optica si sa ne manipuleze. Pasi spre cer, de E. Prentiss este o carte care vorbeste fara emfaza, in modul cel mai onest cu putinta, despre emotii si despre suferinta, despre lupta cu cel mai mare dusman - sinele, despre framantarile adolescentei si ostilitatile casniciei, despre felul in care Cristos poate sa foloseasca toate imperfectiunile din viata noastra drept instrumente de modelare a caracterului nostru. O carte scrisa in secolul al XlX-lea, dar care intrece prin simplitate, umor fin si putere divina, transformatoare, multe din studiile de psihologie feminina si psihanaliza scrise in secolul al XX-lea. 
prof. Ligia Crut
 
Recomandata de catre Elisabeth Elliot, Kay Arthur si Joni Eareckson Tada, aceasta carte este pentru femeile care doresc o viata intima cu Cristos. Scrisa in 1850, va va umple inimile cu gingasie, noblete si credincioaie, in acelasi timp oferindu-va raspunsuri clare la multele intrebari pe care le-ati putea avea.  


O, dar al darurilor! O, gratie a credintei! Domnul meu! / Cum se poate ca Tu, / Care ai aceasta dragoste patrunzatoare, / Sa mi-o dai mie? / Cate inimi mai inocente decat a mea / Ar fi putut s-o aiba! / Cate suflete nu sunt mai demne / De atingerea Ta dulce? Oh, gratie! / In cele mai curioase inimi / Soseste lauda ta, / Gloria luminii Tale gaseste o casa / In cele mai intunecate locuri. / Oh, ce fericita sunt! / Credinta, daca nu poti fi / Comoara care esti in viata, / Ce vei fi in moarte?


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra