Produse din aceeaşi categorie
Minciuni pe care le cred femeile

Minciuni pe care le cred femeile

Autor: Nancy Leigh DeMoss

24.00 RON

Domnind peste imprejurarile vietii

Domnind peste imprejurarile vietii

Autor: Ligia Seman

35.00 RON

Femeia care stie sa astepte

Femeia care stie sa astepte

Autor: Debby Jones si Jackie Kendall

25.00 RON

Cele 5 visuri ale fiecarei femei

Cele 5 visuri ale fiecarei femei

Autor: Sharon Jaynes

30.00 RON

De ce se tem femeile

De ce se tem femeile

Autor: Angie Smith

25.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Documentele care stau la baza Noului Testament

Documentele care stau la baza Noului Testament

Autor: Paul Barnett

60.00 RON

Noapte sfanta

Noapte sfanta

Autor: Ioan Giura si Victoria Ilie

3.50 RON

Viata de dragoste

Viata de dragoste

34.00 RON

Pasi spre cer

Pasi spre cer
12.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 314
Dimensiuni: 14,5 x 20,7 cm
ISBN: 9737762215
Descriere produs
            

 

Orice femeie a cunoscut tirania emotiilor care devin si mai greu de controlat atunci cand sunt grefate pe un temperament dinamic, impulsiv. Pozitive sau negative, ele se ingramadesc sa fie simtite, traite: manie, descurajare, dezamagire, deprimare, disperare, bucurie, entuziasm, exuberanta. Prin toate trecem, uneori ametitor de repede si le permitem sa ne deformeze optica si sa ne manipuleze. Pasi spre cer, de E. Prentiss este o carte care vorbeste fara emfaza, in modul cel mai onest cu putinta, despre emotii si despre suferinta, despre lupta cu cel mai mare dusman - sinele, despre framantarile adolescentei si ostilitatile casniciei, despre felul in care Cristos poate sa foloseasca toate imperfectiunile din viata noastra drept instrumente de modelare a caracterului nostru. O carte scrisa in secolul al XlX-lea, dar care intrece prin simplitate, umor fin si putere divina, transformatoare, multe din studiile de psihologie feminina si psihanaliza scrise in secolul al XX-lea. 
prof. Ligia Crut
 
Recomandata de catre Elisabeth Elliot, Kay Arthur si Joni Eareckson Tada, aceasta carte este pentru femeile care doresc o viata intima cu Cristos. Scrisa in 1850, va va umple inimile cu gingasie, noblete si credincioaie, in acelasi timp oferindu-va raspunsuri clare la multele intrebari pe care le-ati putea avea.  


O, dar al darurilor! O, gratie a credintei! Domnul meu! / Cum se poate ca Tu, / Care ai aceasta dragoste patrunzatoare, / Sa mi-o dai mie? / Cate inimi mai inocente decat a mea / Ar fi putut s-o aiba! / Cate suflete nu sunt mai demne / De atingerea Ta dulce? Oh, gratie! / In cele mai curioase inimi / Soseste lauda ta, / Gloria luminii Tale gaseste o casa / In cele mai intunecate locuri. / Oh, ce fericita sunt! / Credinta, daca nu poti fi / Comoara care esti in viata, / Ce vei fi in moarte?


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra