Produse din aceeaşi categorie
O inima ranita

O inima ranita

Autor: Dan Allender

36.00 RON

Incurajarea. Cheia grijii fata de oameni

Incurajarea. Cheia grijii fata de oameni

Autor: Dr. Larry Crabb & Dr. Dan Allender

17.00 RON

Schimbare launtrica

Schimbare launtrica

Autor: Larry Crabb

50.00 RON

Lasa grijile, incepe sa traiesti

Lasa grijile, incepe sa traiesti

Autor: Dale Carnegie

32.00 RON

Baietii - cum sa-i crestem

Baietii - cum sa-i crestem

Autor: James Dobson

34.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Bucuria de a fi femeie

Bucuria de a fi femeie

Autor: Ingrid Trobisch

12.50 RON

Nu sta degeaba!

Nu sta degeaba!

Autor: Martin Goldsmith

15.00 RON

O clipa de extaz

O clipa de extaz

Autor: Walter & Ingrid Trobisch

10.00 RON

Cand Dumnezeu iti taie calea

Cand Dumnezeu iti taie calea

Autor: M. Craig Barnes

36.00 RON

Exegeza Noului Testament

Exegeza Noului Testament

Autor: Gordon Fee

60.00 RON

O dragoste indrazneata

O dragoste indrazneata
48.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 336
Editura: Logos
Dimensiuni: 15 x 23 cm
ISBN: 978-606-93992-1-7
Adauga in cos
Descriere produs
            Dragostea întrupată de Hristos și poruncită în paginile Bibliei, înțeleasă ca o chemare activă la viață și la bine a celor iubiți; aspectele practice ale dragostei pentru cele trei categorii de oameni descrise în Proverbele lui Solomon – batjocoritorul (omul rău), nebunul și prostul (păcătosul obișnuit).


Rezumat:

„Dacă Hristos ar fi practicat genul de dragoste pe care îl lăudăm noi astăzi, ar fi trăit liniștit până la adânci bătrâneți.”

Am ajuns să înțelegem prin dragoste a fi drăguți cu cineva. Să iertăm și să uităm. Să cedăm în fața dorinței celuilalt. Și totuși, genul de dragoste întrupat de Isus Hristos nu are nimic de-a face cu manierele sau cu acceptarea necondiționată. Mai degrabă este o dragoste abilă. Perturbantă. Curajoasă. Și, ca urmare, inacceptabilă social.

În O dragoste îndrăzneață, dr. Dan Allender și dr. Tremper Longman III ne zugrăvesc puterea agresivă, neostoită și pasională a iubirii autentice. Departe de a-și propune să ne ajute „să ne înțelegem bine cu ceilalți”, O dragoste îndrăzneață ne confruntă cu strania posibilitate de a avea un impact semnificativ, care să schimbe viața membrilor familiei noastre, prietenilor, colegilor de muncă, ba încă și a vrăjmașilor. „Dragostea îndrăzneață este departe de a fi pasivă”, scrie dr. Allender. „În multe cazuri, ea îl deranjează, ofensează, tulbură sau chiar rănește pe cel iubit. Dar, în ultimă instanță, îl și constrânge să se ocupe de boala sa lăuntrică ce-i fură bucuria (și nu doar pe a lui, ci și pe cea a celor din jurul lui).”

Așadar, dacă ai întors obrazul de atâtea ori că îți vâjâie capul de la palmele primite, este vremea să mai verifici o dată cum anume trebuie trăită dragostea. Pentru că o dragoste care se mulțumește să accepte oamenii așa cum sunt nu are nimic răscumpărător în ea.

„Originală, profundă și uluitoare!” (Brennan Manning, autorul cărții The Ragamuffin Gospel)

„Îți va schimba viața.” (Steve Brown, președintele organizației Key Life Network și autorul cărții A Scandalous Freedom)

„Este o carte la care mă voi întoarce mereu, ca să o mai citesc o dată, și încă o dată, și încă o dată.” Dr. Raymond Dillard, profesor de Vechiul Testament la Westminster Theological Seminary)

„Este cea mai bună carte modernă despre dragoste pe care am citit-o.” (Dr. C. John Miller, directorul misiunii World Harvest și autorul cărții Come Back Barbara)

„Un adevărat festin!” (Mike Mason, autorul cărții Taina căsătoriei)          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra