Produse din aceeaşi categorie
Biruinta iubirii

Biruinta iubirii

Autor: Carmen - Emanuela Simiras

5.00 RON

Umbra pastorului

Umbra pastorului

Autor: I. T. Thurston

20.00 RON

Goliatul ucigas

Goliatul ucigas

Autor: A.L.O.E

17.00 RON

Trei camarazi

Trei camarazi

Autor: Kristina Roy

11.00 RON

Zorii unei noi vieti

Zorii unei noi vieti

Autor: Carmen Emanuela Simiras

7.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
The marriage you\'ve always wanted

The marriage you\'ve always wanted

Autor: Gary Chapman

50.00 RON

Lectii pentru viata 3

Lectii pentru viata 3

Autor: Jill Masters

30.00 RON

Niciun loc unde sa plangi

Niciun loc unde sa plangi
12.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 112
Dimensiuni: 14 x 21 cm
ISBN: 978-973-8998-65-0
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Te copleseste durerea? Durerea incestului, a abuzului, a respingerii sau a familiei destramate...?
Privind dezastrul din poporul sau, Ieremia a strigat deznadajduit: „Nu este nici un leac alinator in Galaad? Nu este niciun doctor acolo? Pentru ce nu se face dar vindecarea fiicei poporului meu?” (Ieremia 8:22)
Ieremia era constient ca exista posibilitate de vindecare. Numele lui Dumnezeu este Iehova Rafa, insemnand Dumnezeul care vindeca, Dumnezeul care are balsam, un leac vindecator – Cuvantul Sau. De aceea, Ieremia era mahnit. Stia ca nu exista rana sau durere prea mare, prea oribila, prea distructiva incat sa nu poata fi vindecata de Tatal nostru suveran. El este Dumnezeu, Dumnezeul oricarei fiinte umane si nimic nu este prea dificil pentru El.
Daca exista vreo istorisire care poate ilustra acest adevar, atunci o vei gasi intre copertile acestei carti: „Niciun loc unde sa plangi”.

Poate ai citit prima carte scrisa de Dorie, Dorie, fata pe care nu o iubea nimeni, si ai reusit sa desprinzi din continutul ei puterea de vindecare a lui Dumnezeu, dar ai zis in inima ta: „Ea n-a fost niciodata abuzata sexual, asa ca vindecarea este posibila pentru ea, dar...”
Dragul meu cititor, nu exista niciun fel de „dar...”. Nu exista rana pe care Dumnezeu sa nu o poata vindeca. In timp ce vei citi aceasta parte din viata lui Dorie, pe care n-a dezvaluit-o decat catorva prieteni intimi, vei regasi mereu si mereu confirmarea acestui adevar.
Este o istorisire greu de povestit. Dar, de dragul lui Isus si a poporului Sau, Dorie a fost gata sa-ti dea voie sa privesti in bezna camarutei ascunse a trecutului ei, pentru a descoperi felul in care Lumina Cuvantului a patruns acolo, aducand cu El aroma dulce a Dragostei supreme.
Dorie este dovada vie a puterii lui Dumnezeu de a vindeca cele mai profunde rani si este o onoare pentru mine s-o imbratisez ori de cate ori viziteaza familia organizatiei Precept.
Te sfatuiesc sa citesti aceasta carte intr-o atitudine de rugaciune si sa pasesti alaturi de Dumnezeu avand credinta unui copil, la fel ca Dorie – si vei descoperi vindecarea, deoarece exista leac alinator si un mare Medic in Galaad.
Kay Arthur


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra