Produse din aceeaşi categorie
Pacatul de moarte - Sinteze tematice vol.9

Pacatul de moarte - Sinteze tematice vol.9

Autor: Beniamin Faragau

27.00 RON

Are limba ta nevoie de vindecare?

Are limba ta nevoie de vindecare?

Autor: Derek Prince

10.00 RON

Aventura unei chemari

Aventura unei chemari

Autor: Apostol Ghelbegeanu

10.00 RON

Dupa cum fierul ascute fierul

Dupa cum fierul ascute fierul

Autor: Howard si William Hendricks

23.00 RON

Cu sufletul ramas in viata

Cu sufletul ramas in viata

Autor: Philip Yancey

32.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Intelepciune de-o viata

Intelepciune de-o viata

Autor: Joni Eareckson Tada

24.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Nisipuri miscatoare

Nisipuri miscatoare

Autor: Kim Vogel Sawyer

30.00 RON

Cum sa slabesti sanatos

Cum sa slabesti sanatos

Autor: Dr. Gary Smalley

26.00 RON

Mireasa trasa la sorti

Mireasa trasa la sorti

Autor: Karen Witemeyer

28.00 RON

Ghidul femeii pentru o viata plina de Duhul Sfant

Ghidul femeii pentru o viata plina de Duhul Sfant

Autor: Quin Sherrer si Ruthanne Garlock

22.00 RON

Joni

Joni
21.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 192
Editura: Life Publishers
Dimensiuni: 13,5 x 20,5 cm
ISBN: 9789739817271
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Editia a-II-a
Nu o veti uita niciodata pe Joni

In 1967, in urma unei plonjari intr-o apa prea putin adanca, Joni Eareckson s-a accidentat, ramanand paralizata de la gat in jos. in cateva clipe viata ei s-a transformat dintr-o viata plina de activitate, vigoare si independenta, intr-una de totala neputinta si dependenta.

In aceasta autobiografie de neuitat, Joni descrie fiecare pas al luptei ei de acceptare si adaptare la acest handicap, si cautarea disperata si inversunata a unui sens al vietii.

Ea relateaza modul in care a reusit sa-si infranga amaraciunea, confuzia, indoielile si lacrimile violente, si cum a invatat sa se increada intr-un Dumnezeu iubitor, care „ingaduise“ sa se intample ceea ce s-a intamplat. Dobandite cu multa truda, marile adevaruri spirituale pe care le-a descoperit, si fascinantele cai prin care  Dumnezeu ªi-a revelat dragostea fata de ea, ne ofera o poveste extrem de miscatoare, la sfarsitul careia putini cititori vor ajunge cu ochii uscati.

Prefata cartii

Ce reprezinta un minut, izolat de restul timpului? Doar o masura de timp. Exista 60 de minute intr-o ora, si 1440 de minute intr-o zi. La 17 ani, se scursesera deja mai mult de 9.000.000 de minute din viata mea.
Totusi, din perspectiva unui plan cosmic, acest minut unic pe care vreau sa vi-l infatisez a fost izolat de toate celelalte. in aceste 60 de secunde distincte s-a concentrat mai multa semnificatie decat in toate celelalte milioane de minute care-mi marcasera viata pana atunci.
Atat de multe fapte, senzatii, ganduri si sentimente s-au ingramadit in acea farama de timp! Cum as putea sa le descriu pe toate? Cum as putea incepe ordonarea si prezentarea lor?
Imi aduc aminte atat de clar toate amanuntele acelor cateva zeci de secunde — secunde care mi-au schimbat pentru totdeauna cursul vietii, fara nici un avertisment, fara nici o prevenire.
Ceea ce s-a intamplat in acea zi de 30 iulie 1967 avea sa fie numai inceputul unei aventuri incredibile, pe care ma simt obligata s-o impartasesc si altora din cauza multor experiente pe care le-am avut de invatat din ea.
Oscar Wilde scria: „In aceasta lume exista numai doua tragedii. Una consta in a nu obtine ceea ce doresti, iar cealalta, in a obtine ceea ce doresti.“ Reformuland acest gand, eu cred ca la fel exista numai doua bucurii in viata. Una este ca Dumnezeu sa-ti raspunda la toate rugaciunile, iar cealalta este sa nu primesti raspuns la toate rugaciunile tale. Cred acest lucru pentru ca am constatat ca Dumnezeu cunoaste nevoile mele infinit mai bine decat mi le cunosc eu. Si El este in mod absolut demn de incredere, oricare ar fi directia in care ne poarta imprejurarile vietii. JONI EARECKSON

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra