Produse din aceeaşi categorie
Ce este omul?

Ce este omul?

Autor: T. Austin-Sparks

11.00 RON

Comentariul lui Wiersbe pe Noul Testament

Comentariul lui Wiersbe pe Noul Testament

Autor: Warren W. Wiersbe

60.00 RON

Comentariu asupra Genezei

Comentariu asupra Genezei

Autor: John Philips

35.00 RON

Teologia Noului Testament

Teologia Noului Testament

Autor: Thomas R. Scheiner

150.00 RON

Matei pentru toti. Partea I - Capitolele 1-15

Matei pentru toti. Partea I - Capitolele 1-15

Autor: Tom Wright

30.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Este dragostea indeajuns?

Este dragostea indeajuns?

Autor: Glenda Haynes

22.00 RON

Exil si intoarcere

Exil si intoarcere

Autor: Trevin Wax

14.00 RON

Gloria lui Cristos

Gloria lui Cristos

Autor: John Owen

23.00 RON

Cum sa cresti o fiica crestina intr-o lume a MTV-ului

Cum sa cresti o fiica crestina intr-o lume a MTV-ului

Autor: Mary Ruth Murdoch

28.00 RON

Romani 1

Romani 1

Autor: Dr. Martyn Lloyd-Jones

25.00 RON

Invataturi din 1 Petru

Invataturi din 1 Petru
30.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 265
Editura: Faclia
Dimensiuni: 13 x 20 cm
ISBN: 9789738448780
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Exista comentarii si carti despre predicare – dar foarte putine sunt cartile scrise in mod special pentru predicatori si pentru invatatorii de la scolile biblice care doresc sa se ocupe de explicarea si predicarea unor teme teologice sau a unor serii de mesaje dintr-o anumita carte a Bibliei.

Cartile publicate in aceasta colectie ofera invatatorului biblic unelte folositoare pentru a intelege contextul cartilor biblice, temele doctrinare, metoda de interpretare, punctele cheie ale invataturii si modul eficient de comunicare a mesajului catre ascultator.

Chiar daca acest volum este special conceput pentru predicatori, el a fost scris cu scopul de a fi folosit si de liderii de grup, liderii de tineret si de alti invatatori ai Bibliei.

Cartile publicate in aceasta colectie sunt practice. Sectiunea intai cuprinde notiuni elementare de „navigare prin carte”. Sectiunea a doua te va ajuta sa lucrezi sistematic la elaborarea unei serii de predici si studii biblice. Pentru fiecare pasaj sunt incluse schite de predici si studii biblice. Mesajul cartii 1 Petru este vital pentru viata crestina a oricarei generatii, cu atat mai mult a noastra, aratandu-ne cum sa traim ca popor al lui Dumnezeu intr-o lume fara Dumnezeu.

„Recomand cu caldura aceasta resursa excelenta pentru cei care dau invatatura din epistola 1 Petru. Angus Macleay evidentiaza intr-un mod inteligent temele si formele epistolei, face observatii subtile asupra detaliilor textului si ofera totodata o multitudine de sfaturi utile cu privire la aplicarea si prezentarea continutului ei.”Vaughan Roberts, Pastor al bisericii St. Ebbe’s, Oxford bine-cunoscut autor si conferentiar

„Volumul de fata abunda in sfaturi practice destinate invatatorilor si predicatorilor, iar expunerea atenta a textului scoate la suprafata cu putere relevanta lui pentru biserica occidentala din secolul al XXI-lea. Este o carte care trebuie sa existe in orice biblioteca.” –  Peter Maiden, Director international, Operation Mobilization, Presedinte, Keswick Ministries

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra