Produse din aceeaşi categorie
Nu ma poti obliga

Nu ma poti obliga

Autor: Cynthia Ulrich Tobias

20.00 RON

Cand copilul tau Ii intoarce spatele lui Dumnezeu

Cand copilul tau Ii intoarce spatele lui Dumnezeu

Autor: Dorothy Eaton Watts

10.00 RON

Legamantul casniciei

Legamantul casniciei

Autor: Derek Prince

10.00 RON

Limite pentru copii

Limite pentru copii

Autor: Henry Cloud & John Townsend

30.00 RON

Partenera creativa

Partenera creativa

Autor: Linda Dillow

32.50 RON

Produse de la aceeaşi editură
In asteptarea vocii lui Dumnezeu

In asteptarea vocii lui Dumnezeu

Autor: Marilyn Hontz

25.00 RON

Radical

Radical

Autor: David Platt

25.00 RON

De la respingere la acceptare

De la respingere la acceptare

Autor: Charles R. Solomon

25.00 RON

Intimitate aprinsa

Intimitate aprinsa
33.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 325
Editura: Imago Dei
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
ISBN: 978-606-8314-39-6
Adauga in cos
Descriere produs
            Descoperă libertatea, sfinţenia şi frumuseţea relaţiilor sexuale în căsnicie!

Intimitatea şi relaţiile sexuale ar trebui să izvorască dintr-o atitudine de altruism pur. Un comentariu verset cu verset al cărţii Cântarea Cântărilor, Intimitate aprinsă le arată cuplurilor cum să aprindă şi să menţină flăcările unei căsnicii pline de pasiune. Sexul joacă un rol vital în fiecare căsnicie sănătoasă, însă intimitatea înseamnă mai mult decât relaţii sexuale. Dacă mariajul tău nu mai are pasiunea pe care a avut-o odată, descoperă romantismul şi intimitatea care caracterizează un iubit slujitor.

„Bazată pe Scriptură, Intimitate aprinsă reuşeşte performanţa extraordinară de a fi atât sfântă, cât şi foarte erotică. Scrisă cu gust, însă foarte directă, cartea aceasta prezintă sexualitatea conform planului lui Dumnezeu. Citeşte-o şi aplică ceea ce ai învăţat. Este unul dintre cele mai bune daruri pe care le poţi oferi căsniciei tale.”

-- Gary L. Thomas, autor al cărţilor Căsătorie sfântă şi Not The End but the Road

„Să spunem adevărul. Contul tău din bancă nu va creşte din întâmplare, nici datorită bunelor intenţii. Şi nici viaţa ta intimă. Le mulţumesc soţilor Dillow şi Pintus pentru că au scos discuţia noastră din Evul Mediu şi au adus-o în lumina planului Tatălui nostru bun. Fie să nu ne mai întoarcem niciodată acolo!”

-- Jared Anderson, lider de închinare, autor de cântece şi compozitor al piesei „Great I Am”

Include un studiu biblic de opt saptamani pentru cupluri

Să spunem adevărul. Contul tău din bancă nu va crește din întâmplare, nici datorită bunelor intenții. Și nici viața ta intimă. Le mulțumesc, soților Dillow și Pintus, pentru că au scos discuția noastră din Evul Mediu și au adus-o în lumina planului Tatălui nostru bun. Fie să nu ne mai întoarcem niciodată acolo!

-- JARED ANDERSON, lider de închinare, autor de cântece și compozitor al piesei „Great I Am”

Se pare că antidotul la o viață intimă plictisitoare este o parte slujire, o parte vulnerabilitate și – vă vine să credeți sau nu – trei părți teologie. Cine a știut lucrul acesta? Fă o favoare căsniciei tale și citește (poate de două ori) această carte care-ți poate schimba viața.

-- JESSIE MINASSIAN, autoare a cărții Crushed: Why Guys Don’t Have to Make or Break You

Cuplurilor căsătorite: Deveniți iubiți căsătoriți! Cartea aceasta vă oferă unele dintre cele mai practice sfaturi și informații biblice pe care le-am citit de multă vreme.

-- PAULA RINEHART, autoare a cărții Strong Women, Soft Hearts și Sex and the Soul of a Woman

Intimitate aprinsă își împlinește promisiunea de a reaprinde intimitatea în căsnicie. Cu așa de multe mesaje neclare despre sex cu care este bombardată societatea noastră, Intimitate aprinsă îndepărtează confuzia prin adevăruri biblice oneste și sincere. Bravo, Peter, Lorraine, Jody și Linda, pentru că ați prezentat asemenea principii pline de forță, practice și profunde care cu siguranță vor aprinde intimitatea în căsnicie.

-- JULIE CORMAN, mentor certificat John Maxwell și vorbitoare, autoare a cărții What I Wish My Mother Had Told Me About Men

Intimitate aprinsă este o carte biblică, profundă, cu multe idei. Se adresează cuplurilor care împreună – mână în mână – doresc să intre cu atenție în apă și să pășească în profunzimea intimității sexuale.

-- JACK ȘI CAROLE MAYHALL, autori ai cărții Marriage Takes More Than Love          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra