Produse din aceeaşi categorie
Minuni

Minuni

Autor: Peter Scothern

9.00 RON

100 de meditatii din inchisoare

100 de meditatii din inchisoare

Autor: Richard Wurmbrand

19.00 RON

V-am asteptat

V-am asteptat

Autor: Taryn R. Hutchinson

15.00 RON

Cristos pe ulita evreiasca

Cristos pe ulita evreiasca

Autor: Richard Wurmbrand

22.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
131 de crestini care merita cunoscuti

131 de crestini care merita cunoscuti

Autor: Mark Galli și Ted Olsen (ed.)

43.00 RON

Omul ceresc. Remarcabila poveste a fratelui Yun din China

Omul ceresc. Remarcabila poveste a fratelui Yun din China

Autor: Fratele Yun si Paul Hattaway

35.00 RON

Aventuri in Himalaya

Aventuri in Himalaya

Autor: Penny Reeve

10.00 RON

In fata potrivnicilor mei

In fata potrivnicilor mei
35.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 349
Editura: Casa Cartii
ISBN: 9786067320169

Adauga in cos
Descriere produs
            

Mai pot exista credinţă, nădejde şi dragoste după un an trăit sub teroare?

Pentru misionarii americani Martin şi Gracia Burnham, ceea ce a fost la început o escapadă romantică într-un loc exotic, ocazionată de aniversarea a 18 ani de căsnicie, s-a transformat în cel mai înfiorător coşmar. Răpiţi de Abu Sayyaf, o grupare teroristă care avea legături cu Osama bin Laden, soţii Burnham au fost smulşi din mijlocul prietenilor şi al familiei şi azvârliţi într-o viaţă de continuă alergare prin jungla filipineză. În acel an de primejdii în captivitate, au fost la un pas de inaniţie, secătuiţi de puteri, nu de puţine ori martorii unor confruntări armate şi ai unor crime odioase – şi într-o căutare îndârjită după Dumnezeu care părea, uneori, să fi uitat de ei.

Oricare ar fi luptele pe care le duceţi, veţi găsi încurajare şi sprijin în această relatare sinceră şi revigorantă despre opoziţia în faţa întunericului care domneşte în sufletele oamenilor.

„Chestiunea în discuţie [...] nu este de ce ar prefera un Dumnezeu atotputernic să-l lase pe om să se confrunte cu răul, ci cum răspunde omul, cu ajutorul lui Dumnezeu, în faţa răului. [...] Soţii Burnham, în situaţii chinuitoare, s-au împrietenit cu păzitorii lor, i-au destins pe ceilalţi ostatici şi şi-au păstrat credinţa într-un Dumnezeu care părea să-i fi părăsit.” USA Today

Gracia Burnham este văduva lui Martin Burnham şi mama lui Jeff, a lui Mindy şi a lui Zach. Timp de 17 ani, a slujit, împreună cu Martin, în cadrul organizaţiei New Tribes Mission în Filipine. A absolvit Calvary Bible College din Kansas City.

Dean Merrill, coautor al cărţii, a fost vicepreşedintele departamentului editorial în cadrul International Bible Society şi editor la Focus on the Family. Alături de Jim Cymbala, este coautorul bestsellerului Vânt proaspăt, foc proaspăt, precum şi al altor cărţi, printre care Credinţă proaspătă şi Putere proaspătă.
          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra