Produse din aceeaşi categorie
Dumnezeul oricarei mangaieri

Dumnezeul oricarei mangaieri

Autor: Dan Duncan

20.00 RON

De la obisnuit la extraordinar (SBR.)

De la obisnuit la extraordinar (SBR.)

Autor: John MacArthur

22.00 RON

In fiecare zi cu Isus

In fiecare zi cu Isus

Autor: Selwyn Hughes

26.00 RON

Stropi de lumina

Stropi de lumina

Autor: Lidia Crisan

36.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Alegeri morale

Alegeri morale

Autor: Scott B. Rae

48.00 RON

Dumnezeu Duhul Sfant

Dumnezeu Duhul Sfant

Autor: Dr. Martyn Lloyd-Jones

33.00 RON

Jihadul global

Jihadul global

Autor: Patrick Soockhdeo

74.00 RON

Biserica intentionala

Biserica intentionala

Autor: Mark Denver & Paul Alexander

28.00 RON

Impulsuri spirituale

Impulsuri spirituale
50.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 756
Editura: Faclia
Dimensiuni: 14 x 21 cm
ISBN: 978-606-8247-17-5
Adauga in cos
Descriere produs
            

Impulsurile sunt definite ca factori externi sau interni care indeamna la actiune. Scopul pentru care am scris aceste meditatii este ca ele sa functioneze asemenea unor impulsuri spirituale care sa stimuleze viata de credinta, fiind totodata imbolduri reale pentru cei care obosesc, descurajeaza, se lupta cu incertitudini sau isi doresc o viata spirituala mai profunda si o umblare mai aproape de Domnul.

Particularitatea acestor meditatii sta in faptul ca ele nu au la baza gandurile si ideile omuliu, ci sunt inspirate din Cuvantul lui Dumnezeu. Se numesc impulsuri pentru ca, in cea mai mare parte, meditatiile sunt editoriale scrise de-a lungul anilor in "Pulsul Bisericii Biruinta" (buletinul duminical al bisericii)

DANIEL CHEREJI s-a nascut in Cehei, Simleu Silvaniei, judetul Salaj, din parintii Florian si Emilia Chereji, fiind al saptelea copil al acestei familii de credinciosi baptisti. Ramas fara tata de la varsta de cinci ani, a cunoscut de mic greutatile acestei vieti dar a ajuns sa cunoasca in si mai mare masura providenta, dragostea si purtarea de grija a Domnului. Dupa experienta nasterii din nou care a avut loc la cincispreze ani, a inceput sa slujeasca in biserica in diferite domenii. La varsta de douazeci si cinci de ani a fost ales pastor in biserica din localitatea natala, apoi in anul 1998 a fost invitat sa pastoreasca Biserica Baptista din Baia Mare. In anul 2000 impreuna cu alti credinciosi infiinteaza Biserica "Biruinta" din Baia Mare al carei pastor este si in prezent. Este casatorit de douazeci si doi de ani cu Mihaela si au impreuna doi copii: Rut Andreea si Paul Alexandru.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra