Produse din aceeaşi categorie
Poate fi dragostea pacat?

Poate fi dragostea pacat?

Autor: Wolfgang Buhne

7.00 RON

Rebelutia

Rebelutia

Autor: Alex si Brett Harris

25.00 RON

Depasind capcanele adolescentei

Depasind capcanele adolescentei

Autor: Ionel si Gina Teodorescu

20.00 RON

Viata pe marginea prapastiei

Viata pe marginea prapastiei

Autor: Dr. James Dobson

28.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Plictisit de Dumnezeu

Plictisit de Dumnezeu

Autor: Sean Dunn

13.00 RON

Credinta adevarata

Credinta adevarata

Autor: Gary Thomas

28.00 RON

Puterea unui adolescent pozitiv

Puterea unui adolescent pozitiv

Autor: Karol Ladd, Grace & Joy Ladd

26.00 RON

Cresterea spirituala a copiilor

Cresterea spirituala a copiilor

Autor: ed. John Trent, Ph.D, Rick Osborne, Kurt Bruner

45.00 RON

Iertat de doua ori

Iertat de doua ori
22.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 197
Editura: Noua Speranta
Dimensiuni: 14 x 20 cm
ISBN: 978-973-7986-51-1
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Un fost detinut se adreseaza parintilor si adolescentilor

 

Oamenii obisnuiti pot da de necazuri foarte mari, ne avertizeaza Harold Morris care, in liceu, si-a ales gresit prietenii si a ajuns la 29 de ani in inchisoare avand de ispasit doua condamnari pe viata.
Citind istoria vietii lui veti afla despre ororile vietii din inchisoare si despre familia lui care a crezut in el si i-a transmis mesajul plin de speranta al credintei in Isus Cristos. Printre lacrimi, intr-o celula infestata de gandaci, Morris a cazut pe genunchi si si-a deschis inima Salvatorului.
Au urmat lungul drum al uceniciei si numeroase ocazii de a-L sluji pe Dumnezeu in penitenciar, inainte de eliberarea din inchisoare.
Marturia acestui fost detinut i-a incurajat pe multi sa nu se joace cu viata lor, ci sa si-o dedice lui Dumnezeu, iar istoria lui captivanta va continua sa-i influenteze pe adolescenti si pe parinti.
Iata ce spune cunoscutul autor si psiholog Dr. James Dobson despre autorul acestei carti si mesajul cuprins in aceasta carte:
Harold Morris mi-a devenit un prieten apropiat, un frate de credinta si un colaborator pretios in eforturile noastre de a ajuta familia. Recent am avut ocazia sa-l aud pe viu povestindu-si viata parintilor si copiilor din biserica mea.

Sala de 2500 de locuri a fost arhiplina si, cat timp a vorbit, s-a pastrat o tacere totala. Apoi l-am auzit pe Harold intreband auditoriul daca stie ce inseamna sa te trezesti la ora trei noaptea si sa te uiti pierdut la tavan, coplesit de sentimente de vinovatie si regret pentru ce ai facut. Sau daca stie ce inseamna sa nu poti adormi seara, datorita pacatelor din trecut. Biserica a ramas tacuta, iar el a continuat explicandu-le tinerilor ca hotararile gresite, actiunile si gandurile pacatoase pot fi iertate, ca si ei pot obtine eliberarea de pacatele trecutului, ca si ei pot descoperi, asa cum a facut-o si el, intr-o celula infestata cu gandaci, puterea transformatoare a lui Isus Cristos. La sfarsit Harold le-a cerut tinerilor care aveau asemenea probleme sa vina in fata pentru o rugaciune de pocainta si consacrare pentru Dumnezeu. Adolescenti din toate colturile salii s-au ridicat si au pasit in fata ca sa-l cunoasca mai indeaproape pe Harold ... si pe Salvatorul lor. A fost un moment memorabil in viata acestui om unic in felul lui.
Am vorbit pe indelete cu Harold despre lucrarea pe care o desfasoara si motivele care-l determina sa o faca si am inteles care este forta care-l impinge inainte: o dorinta fierbinte sa-si slujeasca Salvatorul si sa-i ajute pe altii sa evite capcanele in care a cazut el si lungul drum al umilintei pe care l-a parcurs puscariasul cu numarul 62345. Sper ca nimeni dintre noi sa nu afle, pe propria piele, ce inseamna sa fii imbracat in haine vargate, tuns si aruncat in spatele unor gratii unde sa-ti petreci tot restul vietii. Dar milioane de adolescenti si tineri se afla intr-o alta inchisoare ... a pacatului. Sunt robii alcoolului, ai tutunului si drogurilor, ai imoralitatii si dorintei nesabuite de a obtine placerea cu orice pret. Harold Morris vrea sa spuna tuturor acestor oameni ca Isus Cristos este Cel care i-a smuls lanturile si l-a eliberat. Mesajul sau este un mesaj al sperantei pentru o lume disperata.


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra