Produse din aceeaşi categorie
Printul - Ionatan - seria Fiii incurajarii

Printul - Ionatan - seria Fiii incurajarii

Autor: Francine Rivers

30.00 RON

Firul stacojiu

Firul stacojiu

Autor: Francine Rivers

44.00 RON

Cel ce tine cerurile Trilogia Genezei (vol 2)

Cel ce tine cerurile Trilogia Genezei (vol 2)

Autor: Kacy Barnet - Gramckow

34.00 RON

Sufletul meu canta

Sufletul meu canta

Autor: Kim Vogel Sawyer

30.00 RON

Havah - Povestea Evei

Havah - Povestea Evei

Autor: Tosca Lee

29.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Crestinul si filmele. Mic indreptar

Crestinul si filmele. Mic indreptar

Autor: Dionis Bodiu

32.00 RON

Un nou inceput

Un nou inceput

Autor: Lynn Austin

37.00 RON

Caminul regasit al iubirii

Caminul regasit al iubirii

Autor: Janette Oke

19.00 RON

7 argumente pentru a crede Biblia

7 argumente pentru a crede Biblia

Autor: 97896068282329

23.00 RON

Fugi, baiete, fugi!

Fugi, baiete, fugi!
32.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 312
Editura: Casa Cartii
Dimensiuni: 14 x 21 cm
ISBN: 978-973-8998-50-6
Adauga in cos
Descriere produs
            
Povestea adevărată a unui luptător sălbatic de pe străzile New Yorkului… Milioane de oameni îl cunosc pe Nicky Cruz din bestsellerul Crucea şi pumnalul.

Nicky Cruz s-a născut în 1938 în Puerto Rico. La 15 ani, el a fost trimis de tatăl său în New York, la unul dintre fraţii mai mari, însă nu a stat mult la acesta, hotărând să-şi trăiască viaţa pe cont propriu. Din dorinţa de a găsi o oarecare protecţie şi de a-şi găsi identitatea, la 16 ani a devenit membrul bine-cunoscutei găşti din Brooklyn, Mau Maus. După şase luni devine conducătorul acesteia. Cruz a fost liderul neînfricat al celei mai de temut găşti a vremii, care îi îngrozea atât pe rivali, cât şi pe poliţişti. Pierdut în cercul vicios al drogurilor, al alcoolului şi al violenţei, viaţa sa a luat o întorsătură şi mai rea după ce cel mai bun prieten, un membru al aceleiaşi găşti, i-a murit în braţe în urma unei bătălii. Cu cât devenea mai cunoscut, cu atât coşmarurile nopţii îl chinuiau mai tare. După repetate arestări, psihiatrul Curţii l-a avertizat că se îndreaptă spre închisoare, scaun electric şi apoi spre iad. Nimeni nu a reuşit să ajungă la inima lui Nicky – până când l-a întâlnit pe predicatorul de pe stradă, David Wilkerson. Acesta l-a dezarmat pe Nicky, arătându-i ceva ce el nu cunoscuse niciodată: dragostea. În final, mesajul Evangheliei prezentat de Wilkerson şi dragostea lui Isus au înmuiat inima lui Nicky Cruz. Acesta a primit iertare, dragoste şi o viaţă nouă în Isus Cristos. Din acel moment, Nicky şi-a dedicat viaţa vestirii Evangheliei, ajutând alţi oameni să găsească adevărata libertate.

Timp de aproape 50 de ani, Nicky a călătorit în întreaga lume vorbind despre transformarea miraculoasă a vieţii sale. Nicky şi echipa sa de misiune doresc să atingă inimile oamenilor prin mesajul dragostei lui Dumnezeu. Nicky Cruz este autorul a 16 cărţi. Această carte este povestea adevărată a vieţii lui Nicky Cruz.

Fugi, băiete, fugi! este mărturia dramatică a bătăliei disperate a lui Nicky Cruz împotriva drogurilor, a alcoolismului şi a anturajului violent în care trăia. Povestea lui Nicky Cruz este o poveste remarcabilă. Are toate elementele unei tragedii – violenţă, intrigă – plus cel mai important ingredient dintre toate: puterea Evangheliei lui Isus Cristos. Fugi, băiete, fugi! este o poveste emoţionantă! Speranţa mea este că ea va fi citită de cât mai mulţi şi că aceştia vor ajunge să-L cunoască pe Cristos, Cel care a schimbat inima rebelă a lui Nicky Cruz transformându-l într-o legendă creştină a timpului său.

Billy Graham

Fugi, băiete, fugi! este o poveste cutremurătoare! Mii de tineri au citit această poveste şi şi-au predat vieţile lui Cristos. Dorinţa mea este ca cei care vor citi această carte să ajungă să-L cunoască pe Cristosul care a schimbat goliciunea şi neliniştea inimii lui Nicky Cruz şi a făcut din el o legendă creştină a timpurilor sale.

Jamie Buckingham

O carte despre:

schimbarea personală a lui Nicky Cruz
reacţia lui la violenţa tinerilor din ziua de azi
planul de acţiune pentru părinţii neliniştiţi          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra