Produse din aceeaşi categorie
Lupta fiecarui baiat

Lupta fiecarui baiat

Autor: Stephen Arterburn si Fred Stoeker

30.00 RON

Cand visele se implinesc

Cand visele se implinesc

Autor: Eric & Leslie Ludy

23.00 RON

Adio amoruri

Adio amoruri

Autor: Joshua Harris

19.00 RON

Sexualitatea si suprematia lui Cristos

Sexualitatea si suprematia lui Cristos

Autor: John Piper & Justin Taylor

30.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Ce inseamna sa fii femeie

Ce inseamna sa fii femeie

Autor: Leslie Ludy

29.00 RON

Ce inseamna sa fii mama

Ce inseamna sa fii mama

Autor: Leslie Ludy

30.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Mataniile

Mataniile

Autor: Florence L. Barclay

25.00 RON

Nu astfel trebuia să fie. Un breviar al păcatului

Nu astfel trebuia să fie. Un breviar al păcatului

Autor: Cornelius Plantinga jr.

29.00 RON

Dumnezeu pe mut

Dumnezeu pe mut

Autor: Pete Greig

29.00 RON

Familie

Familie

Autor: Karen Kingsbury

32.00 RON

Preludiul zorilor. Cantec din Alaska - Unu

Preludiul zorilor. Cantec din Alaska - Unu

Autor: Tracie Peterson

31.00 RON

Feminitate pusa deoparte

Feminitate pusa deoparte
23.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 209
Editura: Kerigma
Adauga in cos
Descriere produs
            

Prototipul feminitatii care poate schimba lumea...

Tanjesti dupa ceva mai mult decat feminitatea atat de obisnuita in zilele noastre, acea feminitate superficiala, egocentrica, aflata intr-o permanenta cautare de placeri? Iti doresti sa te concentrezi asupra a ceva mai mult decat cautarea aprobarii barbatilor si a atractiilor culturii pop? Ai nevoie de o viziune noua asupra scopului extraordinar al lui Dumnezeu pentru viata ta, ca tanara femeie? Esti gata sa devii una dintre putinele persoane din aceasta generatie care vor avea un impact vesnic asupra acestei lumi?

DESCOPERA FEMINITATEA PUSA DEOPARTE (in engleza: "Set Apart Femininity")

Ceea ce vei gasi in aceasta carte nu este acelasi vechi mesaj pe care l-ai auzit intruna. Este o chemare radicala la un stil de viata care merge contra culturii noastre si in care fiecare aspect al feminitatii tale, -- de la modul cum te raportezi la baieti pana la punctul central si directia vietii tale, este modelat de o relatie profunda cu Regele regilor. Este acel gen de feminitate extraordinara pe care au inteles-o femeile care, de-a lungul istoriei, au schimbat lumea. Iar ea iti este accesibila si tie, indiferent unde te-ai afla.

In stilul sau inconfundabil, Leslie Ludy abordeaza probleme-cheie cu care te confrunti in zilele de azi:

> dezvaluirea chemarii sfinte pe care Dumnezeu o adreseaza vietii tale
> intelegerea modelului lui Dumnezeu cu privire la adevarata frumusete feminina
> cucerirea inimii unui baiat care poarta in el chipul lui Hristos
> punerea in acord a existentei tale zilnice cu prioritatile lui Dumnezeu
> aflarea adevaratei impliniri prin trairea unei vieti spre folosul celorlalti

Pregateste-te sa deprinzi arta pierduta a feminitatii puse deoparte -- si vei gasi, astfel, ceea ai cautat intotdeauna.

Leslie Ludy este coautoare a bestsellerului Cand povestea de dragoste ti-o scrie Dumnezeu, precum si a peste alte douasprezece carti pe care le-a scris impreuna cu sotul sau, Eric. Pasiunea sa este de a le ajuta pe tinerele din zilele noastre sa descopere modelul lui Hristos pentru viata lor. Leslie si Eric locuiesc in Colorado, impreuna cu cei patru copii ai lor. Pentru mai multe informatii despre lucrarea lui Leslie si a lui Eric, vizitati www.setapartgirl.com.

Cuprins

Sperania si rugaciunea mea Capitolul 1. Un plan sfant. Dezvaluirea scopului spectaculos al feminitatii
Capitolul 2. Un design sfant. Descoperirea prototipului de frumusete al feminitatii
Capitolul 3. O prioritate sfanta. Feminitatea care cucereste inima barbatului
Capitolul 4. O decenta sfanta. Ridicarea feminitatii pe inaltimi ceresti
Capitolul 5. O aura sfanta. Feminitatea care-i transforma pe barbati in printi
Capitolul 6. O cultivare sfanta. Scoaterea la lumina a tariei de mare pret a feminitatii
Capitolul 7. O inflacarare sfanta. Feminitatea care face ca visele cu privire la casatorie sa devina realitate
Capitolul 8. Un drept sfant. Readucerea la viata a chemarii extraordinare a feminitatii
Capitolul 9. O ceremonie sfanta. Intrarea in comunitatea feminitatii puse deoparte
Note

Speranta si rugaciunea mea

Acum cativa ani, cand am inceput sa scriu cartea "Authentic Beauty: The Shaping of a Set-Apart Young Woman" [Frumusete autentica: modelarea unei tinere femei puse deoparte], m-am imaginat stand fata in fata cu cititoarea mea, intr-o cafenea de moda veche, si purtand o conversatie intima, personala. Mi-am impartasit cu sinceritate povestea, inima si pasiunea in paginile acelei carti. Am fost binecuvantata pe deplin de raspunsul atat de multor tinere la mesajul "Frumuseiii autentice". (De fapt, ca rezultat al citirii acelei carti, a luat nastere la nivel national o comunitate de tinere care-L cauta pe Hristos, comunitate despre care puteti afla mai multe pe website-ul meu: www.setapartgirl.com.) In anii urmatori publicarii "Frumusetii autentice", am observat, personal, foamea atat de multor tinere femei dupa genul de feminitate care conteaza. Acea foame a constituit sursa mea de inspiratie pentru aceasta noua carte.
Desi "Feminitate pusa deoparte" este scrisa intr-un stil personal, la fel ca "Frumusete autentica", iar eu sunt onesta si vulnerabila in aceste pagini, cartea de fata nu este atat o conversatie intima intr-o cafenea, cat o chemare insufletitoare la arme -- intr-un fel, este ca si cum as sta pe masa din cafenea si as vesti cu pasiune adevarul, oricui ar vrea sa ma asculte! Dumnezeu m-a provocat in ultimii ani, la un nivel mult mai profund decat as fi crezut ca este posibil, sa ma ridic deasupra mediocritatii tipice conditiei de femeie din epoca moderna si sa merg pe o cale ingusta, stancoasa si inteleasa gresit de catre multimi. "Feminitate pusa deoparte" iti propune si tie exact aceeasi provocare. Daca vrei sa stai in continuare confortabil acolo unde te afli in calatoria ta feminina, aceasta carte probabil ca nu va fi pe gustul tau (sau pe "aroma" ta, ca tot suntem intr-o cafenea). Insa daca esti una dintre miile de tinere care tanjesc sa arate lumii ceva spectaculos si triumfator prin feminitatea lor, atunci aceasta carte a fost scrisa pentru tine.
Este a unsprezecea carte pe care am scris-o, si de departe cea mai directa. Cu toate ca "Frumusete autentica" este extrem de sincera in a descrie declinul feminitatii in cultura zilelor noastre, "Feminitate pusa deoparte" lanseaza cateva provocari spirituale intr-un fel taios, fara retineri, rar intalnit in lumea crestina de astazi, cea atat de dulceaga in vorbire. Poate ca aceasta carte nu va fi pe placul celor care au o aversiune fata de afirmatiile puternice despre adevarul absolut. Poate ca-i va deranja pe cei care cred ca Biblia nu ar trebui luata chiar atat de literal. Dar nu imi cer scuze pentru ca rostesc acest mesaj cu la fel de multa siguranta, cum il si cred. Pentru ca, in ceea ce ma priveste, adevarurile pe care le impartasesc in aceasta carte mi-au transformat viata. Ele m-au eliberat. Mi-au dat bucuria, sperania si viata din belsug pe care milioane de femei din toata lumea le cauta cu disperare in fiecare zi. Iar speranta si rugaciunea mea profunda este ca aceste adevaruri sa aiba acelasi impact si in cazul tau.
Pentru a gasi resursele care te vor ajuta sa aprofundezi si mai mult acest mesaj si pentru a intra in relatie cu alte tinere care se afla in acest proces al punerii deoparte, te incurajez sa vizitezi www.setapartgirl.com. As vrea sa stii insa ca, desi poate ca nu vom avea niciodata ocazia sa ne intalnim de aceasta parte a cerului, eu iti tin pumnii. Cred ca Dumnezeu are un plan si un scop incredibil pentru viata ta si ca, atunci cand Ii predai Lui viata ta, feminitatea ta va schimba cu adevarat aceasta lume pentru vesnicie.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra