Produse de la aceeaşi editură
Familii pentru rai

Familii pentru rai

Autor: Augustin Cornel Miclea

22.00 RON

Aheart Ablaze

Aheart Ablaze

Autor: John Bevere

50.00 RON

DVD - Cartea Cartilor - 3. Iacov și Esau

DVD - Cartea Cartilor - 3. Iacov și Esau
20.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Adauga in cos
Descriere produs
            Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp, în perioada lui Iacov şi Esau. Cristi şi Oana văd dușmănia dintre cei doi fraţi şi separarea la care a dus aceasta.

În curtea familiei Nour, în timpul unei lupte cu apă, Oana udă circuitele interne ale lui Memo şi acesta începe să creadă că îi aparţine Oanei. Cristi nu poate să rezolve problema şi este furios pe Oana, spunând că nu o va ierta niciodată. Cartea Cărților îi duce pe copii înapoi în timp, în perioada lui Iacov şi Esau. Cei doi fraţi concurează pe multe planuri, dar când Esau renunţă la dreptul său de întâi născut şi Iacov îl păcăleşte pe tatăl lor să îi dea lui binecuvântarea.

Cei doi fraţi se îndepărtează timp de foarte mulţi ani. Cristi şi Oana văd dușmănia dintre cei doi fraţi şi separarea la care a dus aceasta. Cristi începe să se gândească la propria sa atitudine neiertătoare faţă de Oana. Când Iacov se duce la fratele său şi Esau îl iartă, Cristi înţelege mesajul şi o iartă şi el pe Oana. Cei doi sunt din nou cei mai buni prieteni. Şi lucrează împreună ca să repare microcipul încă stricat, dar comic, al lui Memo.
          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra