Produse din aceeaşi categorie
Fiul risipitor

Fiul risipitor

Autor: Vasile V. Moisescu

6.00 RON

Iubitul ranit

Iubitul ranit

Autor: Christine Darg

7.00 RON

Calatorind de la rasarit la apus

Calatorind de la rasarit la apus

Autor: Ravi Zacharias

36.00 RON

Alege viata

Alege viata

Autor: Iosif Ton

10.00 RON

Visul inimii tale

Visul inimii tale

Autor: Joseph Castleberry

21.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Trairea dupa Biblie

Trairea dupa Biblie

Autor: Howard si William Hendricks

43.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Perechea potrivita

Perechea potrivita

Autor: Lynn Austin

37.00 RON

Pavel Duhul si poporul lui Dumnezeu

Pavel Duhul si poporul lui Dumnezeu

Autor: Gordon D. Fee

21.00 RON

Ficele Evei

Ficele Evei

Autor: Lynn Austin

34.00 RON

Consiliere si psihoterapie pastorala

Consiliere si psihoterapie pastorala

Autor: Sorin Sandulache

99.00 RON

Stanca mantuirii mele

Stanca mantuirii mele

Autor: Simion Buzduga

14.00 RON

Dupa cum fierul ascute fierul

Dupa cum fierul ascute fierul
23.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 272
Editura: Casa Cartii
Dimensiuni: 14 x 21 cm
ISBN: 9789738998223
Adauga in cos
Descriere produs
            

In cartea Dupa cum fierul ascute fierul, autorii Howard si William Hendricks arata ca dezvoltarea cea mai dramatica din punct de vedere spiritual si personal are loc prin influenta unui mentor. Inradacinata in principii biblice, cartea de fata este pentru barbati atat un indrumar profund cat si unul practic al relatiilor de mentorat. Veti invata sa:- Identificati mentorul de care aveti nevoie- Maximizati relatia dumneavoastra de mentorat- Modelati relatia dupa exemple biblice- Cresteti datorita intelepciunii impartasite a unui alt credincios- Influentati pe altii reproducand procesul de mentorat.
Fie ca sunteti in cautarea unui mentor, fie ca doriti sa mentorati o alta persoana, aceasta carte ofera pasi specifici pentru a incepe relatia si a profita din plin de pe urma ei.


Aceasta carte este o combinatie echilibrata de principii biblice solide si experiente personale fascinante. Te prinde, te instruieste si te provoaca sa faci ceea ce vrea Dumnezeu sa faci.Warren W. Wiersbe, autor si conferentiar
Howard Hendricks a obtinut diploma de master in Teologie la Seminarul Teologic din Dallas, devenind mai apoi Doctor in Teologie la Colegiul Wheaton. Este un distins profesor si conferentiar al Seminarului Teologic din Dallas. Totodata este presedinte al Center for Christian Leadership. Dr. Hendricks a scris si editat numeroase carti printre care: Heaven Help the Home [Cerul ajuta caminul], Predarea care schimba vieti, Husbands and Wives [Soti si sotii] si best-sellerul Trairea dupa Biblie. Impreuna cu sotia sa Jeanne au patru copii ajunsi la maturitate. 


William Hendricks este licentiat al Universitatii Harvard, cu doua masterate, absolvite la Universitatea din Boston, respectiv la Seminarul Teologic din Dallas. Ocupa functia de presedinte al Hendricks Group, o grupare pentru dezvoltarea comunicarii din Dallas. Este autor si coautor al numeroase carti printre care: Exit Interviews [Interviuri finale], Your Work Matters to God [Lucrarea ta conteaza pentru Dumnezeu], si Trairea dupa Biblie. Impreuna cu sotia sa Nancy au doua fiice.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra