Produse din aceeaşi categorie
Dictionar evanghelic de teologie

Dictionar evanghelic de teologie

Autor: ed. Walter A. Elwell

150.00 RON

Dictionar de termeni teologici

Dictionar de termeni teologici

Autor: Stanley J. Grenz, David Guretzki & Cherith Fee Nordling

15.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Creati sa fim ca El

Creati sa fim ca El

Autor: J. Dwight Pentecost

25.00 RON

De ce sunt crestin

De ce sunt crestin

Autor: Norman Geisler & Paul Hoffman

50.00 RON

Constiinta pe cale de disparitie

Constiinta pe cale de disparitie

Autor: John MacArthur

33.00 RON

Teologie crestina

Teologie crestina

Autor: Millard J. Erickson

100.00 RON

Viata intima in casnicia crestina

Viata intima in casnicia crestina

Autor: Ed Wheat & Gaye Wheat

28.00 RON

Dictionar biblic

Dictionar biblic
150.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Numar pagini: 1354
Editura: Cartea Crestina
Dimensiuni: 14 x 23cm
ISBN: 978-973-9317-96-2
Adauga in cos
Descriere produs
            

Dicţionarul biblic s-a dovedit a fi vreme de două decenii, de la prima lui apariţie, un bestseller şi a ajuns să fie considerat astăzi în întreaga lume cel mai bun dicţionar biblic într-un singur volum.

Scopul editorilor şi colaboratorilor care şi-au adus preţioasa lor contribuţie la redactarea acestui dicţionar a fost de a da o lucrare de referinţă, scrisă într-un spirit de loialitate absolută faţă de sfânta Scriptură, contribuind astfel în mod substanţial la înţelegerea tot mai bună a Cuvântului lui Dumnezeu de către omenire.

Crezul pe care îl susţine dicţionarul acesta afirmă triunitatea lui Dumnezeu, divinitatea, moartea ispăşitoare şi învierea lui Isus Cristos, precum şi revenirea Lui pe pământ, inspiraţia şi autoritatea Bibliei, viaţa supranaturală a bisericii.

O sursă unică de hărţi, tabele, schiţe, imagini şi text. Textul clar explicat, cadrul geografic şi contextul istoric şi arheologic se îmbină perfect, oferind informaţii comprehensive despre lumea fascinantă a Bibliei.

- termeni biblici de la A la Z trataţi de o echipă de internaţională formată din peste 150 de savanţi;
- articole comprehensive despre locuri, persoane şi cărţi biblice;
- informaţii generale esenţiale şi competente despre geografia, istoria, obiceiurile şi cultura Israelului antic şi a vecinilor lui orientali;
- întocmit pe baza celor mai recente progrese efectuate în studiul Bibliei, mai ales în domeniul arheologiei.

Este o lucrare de referinţă ideală pentru persoane din cele mai diverse categorii de vârstă şi pregătire.

Este un dicţionar biblic magnific şi cuprinzător care a fixat standardul pentru lucrările din acest domeniu apărute în cursul mai multor decenii.

El va îmbogăţi cunoştinţele cititorului, ajutându-l să înţeleagă cuvântul lui Dumnezeu, în mod deosebit, mai mult decât orice altă carte.

Dicţionarul Biblic este o lucrare de referinţă ideală pentru persoane din cele mai diverse categorii de vârstă şi pregătire. Este un dicţionar biblic magnific şi cuprinzător, care a fixat standardul pentru lucrările din acest domeniu apărute în cursul mai multor decenii. El va îmbogăţi cunoştinţele cititorului, ajutându-l să înţeleagă Cuvântul lui Dumnezeu în mod deosebit, mai mult decât orice altă carte.

Este o carte de referinţă pentru şcoli şi facultăţi, pentru studenţi la seminarii teologie şi la institute biblice, pentru slujitorii lui Dumnezeu, pentru învăţători, profesori şi erudiţi - pentru oricine doreşte să cunoască şi să înţeleagă mai bine Biblia.

"Textul este clar, actual, la curent cu teoriile critice, recunoscând totodată Biblia ca fiind Cuvântul lui Dumnezeu, şi bogat în informaţii utile. Această lucrare este desemnată să devină un standard la care vor apela frecvent atât cei care studiază Biblia, cât şi cei care o predică." - Revista Christianity Today

"Opera cea mai actuală de acest gen disponibilă în prezent. O consider un manual de o imensă valoare în propriul meu studiu al Bibliei, precum şi în pregătirea prelegerilor mele." - F. F. Bruce

"Este extraordinar de cuprinzător şi totodată un compendiu de cunoştinţe. Dicţionarul îşi va stabili cu siguranţă poziţia sa ca un instrument indispensabil pentru această generaţie de studenţi şi slujitori ai bisericii." - George A. F. Knight

"Mă îndoiesc că în prezent se poate obţine ceva mai valoros pentru această sumă de bani. Fiind o carte de temelie pentru biblioteca oricărui cugetător creştin, acest dicţionar este un volum indispensabil." - John Stott

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra