Produse din aceeaşi categorie
Fugi, baiete, fugi!

Fugi, baiete, fugi!

Autor: Nicky Cruz

32.00 RON

BATSEBA

BATSEBA

23.00 RON

In valtoarea apelor

In valtoarea apelor

Autor: Lynn Austin

37.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Havah - Povestea Evei

Havah - Povestea Evei

Autor: Tosca Lee

29.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Un pământ numit

Un pământ numit

Autor: Lauraine Snelling

37.00 RON

Cel mai mare lucru din lume

Cel mai mare lucru din lume

Autor: Henry Drummond

8.00 RON

Increderea in Dumnezeu

Increderea in Dumnezeu

Autor: Jerry Bridges

25.00 RON

Puterea rugaciunii unui sot

Puterea rugaciunii unui sot

Autor: Stormie Omartian

21.00 RON

Cele mai importante 100 de evenimente din istoria creștinismului

Cele mai importante 100 de evenimente din istoria creștinismului

Autor: A. Kenneth Curtis, J. Stephen Lang, Randy Petersen

32.00 RON

Demon - Memorii

Demon - Memorii
28.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 294
Editura: Kerigma
Adauga in cos
Descriere produs
            

"Foarte putine carti au capacitatea de a ma emotiona pana in strafundul fiintei, dand totodata aripi sperantelor mele. Cartea scrisa de Tosca Lee, 'Demon: Memorii', e neasemuita si in niciun caz nu trebuie ratata.“ - Ted Dekker, autorul bestsellerului "Cand cerul plange"

O intalnire care schimba totul...

Pe cand sa ma ridic, m-a prins de brat. Degetele lui, inclestate pe maneca pardesiului meu, erau extrem de puternice, nefiresc de calde si mult prea familiare.
"Iti vei aminti totul -- fiecare cuvant pe care ti-l voi spune. Multa vreme dupa ce vei fi uitat numele acestei cafenele, dupa ce vei fi uitat felul in care te-am invitat la masa mea, ca si primul ghimpe de curiozitate devoratoare cu privire la persoana mea. Iti vei aminti ce am vorbit chiar si dupa ce vei fi uitat chiar si cele mai elementare amanunte legate de propria-ti viata. Iti vei aminti, fie ca vei blestema, fie ca vei binecuvanta ziua asta.“
Ma simteam rau. Felul cum pronuntase cuvantul "devoratoare"... In clipa aceea, am inteles realitatea, ca si cand o banda elastica, intinsa pana la refuz, ar fi cedat brusc, secerand totul in cale.
"Da. Intelegi,“ a spus el incet. "Stii. Acum cunoastem amandoi secretul identitatii mele.“
Cuvintele mi-au navalit in minte: Cazut. Spirit intunecat. Demon.

Elogii aduse lui Tosca Lee pentru "Demon: Memorii"

"Nu voi mai citi niciodata povestea creatiei ori pe cea a caderii lui Lucifer fara sa vad, cu ochii mintii, scenele descrise in 'Demon'.“ - Brandilyn Collins, autoarea premiata a romanului "Exposure"

"'Demon: Memorii' nu e un simplu roman. Este o experienta.“ - Tracey Bateman, laureata a Christy Award si autoare a cartii "Thirsty"

"Chiar si cititorilor care nu dau crezare elementelor biblice continute in carte le va fi greu sa nu se lase convinsi de batalia aceasta purtata pe taram spiritual.“ - Eric Wilson, autorul romanului bestseller "Incercarea Focului"

"O imaginatie debordanta, putere de convingere, profunzime, intr-un cuvant, o carte remarcabila. Daca iti doreai o carte care sa te incite in asa masura incat sa o citesti pe nerasuflate, dar care sa te si puna pe ganduri, ei bine, atunci vei adora cartea 'Demon: Memorii'.“ - James Scott Bell, autorul romanului bestseller "Try Darkness"

Tosca Lee este apreciata autoare a romanului "Havah: Povestea Evei". Ea se numara printre scriitorii nominalizati la Christy Award pentru excelenta in fictiunea crestina, fiind totodata laureata a Year Silver Award. Lee locuieste in Midwest si printre pasiunile sale se numara calatoriile, istoria si teologia.

Bine documentata, plina de fantezie, expresiva, cartea de fata, o data ispravita, are darul de a ramane intiparita in memoria cititorului. - Sophy Burnham, autoarea romanului bestseller "A Book of Angels", potrivit New York Times

Povestirea in sine - ca si stilul scrierii - sunt fascinante... au propulsat aceasta carte in topul lecturilor mele preferate din toate categoriile. - Frank Redman, FictionAddict.com

Captivanta, eleganta si extrem de percutanta. - Claudia Mair Burney, nominalizata la Christy Award si autoare a cartii "Wounded"

Iti vine sa nu o mai lasi din mana, insuflandu-ti subtil un sentiment de vinovatie. "Demon" iti va schimba pentru totdeauna perceptia asupra darului rascumpararii. - Nicole Baart, nominalizata la Christy Award si autoare a lucrarii "The Moment Between"

Cartea aceasta este o capodopera a fictiunii. E greu sa o lasi din mana si cu neputinta sa o uiti. - Nancy Mehl, autoare a cartilor "Malevolence" si "Graven Images"

Este una dintre cele mai incitante carti pe care le-am citit vreodata. Te pune serios pe ganduri. E o capodopera si isi merita pe vecie locul alaturi de C.S. Lewis si alte minti luminate. - Kristine Smith, autoarea cartii "Purposeful Christianity"

Proza lui Lee este plina de semnificatie si de frumusete. Felul in care a ilustrat Edenul, Paradisul, ingerii si pe Dumnezeu-Elohim m-a tulburat peste masura. - Novel Reviews

Un roman excelent, care va va capta atentia si va va largi perspectiva asupra vietii. - Jake Chism, Armchair Interviews

Lee se dovedeste cu adevarat a fi un exponent de frunte in arta fictiunii meditative. - Inside Corner Book Reviews

"Demon" m-a luat cu totul prin surprindere. Tosca Lee a construit o poveste care m-a captivat din prima clipa si m-a silit sa intorc febril pagina dupa pagina. - Mike Parker, LifeWay

O povestire magnific de interesanta. - Inspire Monthly

Una dintre cele mai captivante carti pe care le-am citit. - Sara Mills, autoare a cartii "Miss Match"

"Demon" este, teoretic, o carte de fictiune... dar asa sa fie oare? Tosca Lee a creat o lucrare uluitoare, de-a dreptul. - Wanda Winters-Gutierrez, autoare a cartii "The Search for Peace"

O recomandam din tot sufletul. - ChristianFictionReviews.com

Veti asista la numeroase relatari biblice derulandu-se cu dinamism sub ochii vostri, cum nu v-ati inchipuit niciodata. - Virginia Smith, autoare a cartii "Stuck in the Middle"

Un thriller de factura intelectuala si spirituala care va va tine cu sufletul la gura. - Crosswayz

O lectura indispensabila, care il va bantui pe cititor multa vreme dupa ce o va ispravi. - Press & Sun-Bulletin, Greater Binghamton. NY

Aceasta carte te umple de fiori si te vrajeste, deopotriva. - Eternity Happens

O dezvaluire fascinanta a ceea ce gandeste un demon in clipa caderii sale din har, precum si a consecintelor cutremuratoare asupra noastra, a tuturor. Povestea aceasta este despre TINE; va schimba felul in care vezi viata. - Austin Boyd, autor al seriei Mars Hill Classified

Un roman impresionant, patrunzator, care ii va provoca pe cititori sa isi analizeze propriii demoni. - Midwest Book Review

"Demon: Memorii" se prea poate sa fie cel mai creativ si tulburator roman aparut in vara aceasta. - Kevin Lucia, autoare a cartilor "Hiram Grange" si "The Chosen One"

Una dintre cele mai bune carti pe care le-am citit anul acesta. - Camy Thang, autoare a cartii "Sushi for One?"

Biblia si fantezia de tip urban se impletesc ca sa dea nastere unei povestiri inteligente, complexe si care te indeamna la reflectie. - Harriett Klausner, Amazon.com Reviewer

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra