Produse din aceeaşi categorie
Viata pe care ti-ai dorit-o din totdeauna

Viata pe care ti-ai dorit-o din totdeauna

Autor: John Ortberg

27.00 RON

Ridicarea panzelor

Ridicarea panzelor

Autor: A.W. Tozer

15.00 RON

Dumnezeu nu este drept

Dumnezeu nu este drept

Autor: Joel A. Freeman

15.00 RON

De ce Isus?

De ce Isus?

Autor: Ravi Zacharias

27.00 RON

Lectii pentru viata 4

Lectii pentru viata 4

Autor: Jill Masters

30.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Batalia pentru o generatie

Batalia pentru o generatie

Autor: Ron Hutchcraft

24.00 RON

Banul tau conteaza

Banul tau conteaza

Autor: Howard Dayton

20.00 RON

Jocul cu copiii nu-i o joaca vol. 7

Jocul cu copiii nu-i o joaca vol. 7

Autor: Ovidiu Blaj

6.00 RON

De ce este greu sa-L iubesti pe Isus?

De ce este greu sa-L iubesti pe Isus?
12.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 190
Editura: Carmel Print
Dimensiuni: 13.5 x 20.5 cm
ISBN: 9789737738373
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

 

 

A fost atât de uşor să ne îndrăgostim de Isus. De ce este oare atât de greu să ne păstrăm această dragoste?

Dr. Joe Stowell crede că fiecare dintre noi are un mic fariseu în inimă: faţa aceea încruntată, persoana autoîndreptăţită, care se interesează mai degrabă să fie religioasă pe dinafară, decât să aibă o inimă care să-I răspundă lui Isus printr-o dragoste recunoscătoare.

De ce este greu să-L iubeşti pe Isus tratează tema trecerii de la o credinţă exprimată prin ritualuri seci la un devotament dinamic, plin de dragoste, exprimat prin intermediul unei relaţii tot mai profunde cu Isus. Cartea propune confruntarea cu fariseul din fiecare dintre noi şi îmbrăţişarea unei dragoste sincere pentru Cristos.

Dacă Isus te-ar întreba dacă-L iubeşti, cum l-ai răspunde? Fără îndoială, ai răspunde, asemenea lui Petru, fără ezitare: „Sigur că Te iubesc!" Dar ce s-ar întâmpla dacă El ar insista şi te-ar întreba din nou: „Mă iubeşti?" Nu te-ar şoca această întrebare? Ai rămâne uimit sau dezamăgit? Isus i-a adresat lui Petru de trei ori această întrebare pătrunzătoare până când răspunsul stăruitor al lui Petru să-L fi mulţumit. Isus a ştiut că doar cuvintele nu pot fi o adevărată măsură a profunzimii dragostei lui Petru pentru El. Åži acest lucru este valabil pentru tine şi pentru mine. Cristos doreşte ca devotamentul nostru pentru El să pătrundă mai adânc decât ar putea pătrunde cuvintele.

Joe Stowell te învaţă cum să părăseşti rutina monotonă şi să alegi devotamentul dinamic spre o credinţă exprimată printr-o relaţie pasională cu singurul îndrăgostit cu adevărat de sufletul tău. Pregăteşte-te să te simţi stânj enit. Aceasta nu e o pastilă uşor de înghiţit, dar este fără îndoială un medicament deosebit de bun pentru sufletul tău.

Joseph M. Stowell a slujit între anii 1987-2005 ca preşedinte al Institutului Biblic Moody, din Chicago. în prezent este pastor-învăţător la Harvest Bible Chapel din Chicago, unde se închină peste 10.000 de credincioşi. Dr. Stowell este urmărit la numeroase posturi creştine de radio. El este autorul a zeci de cărţi şi susţine conferinţe şi seminarii în diferite ţări ale lumii.

 

 

 

 


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra