Produse din aceeaşi categorie
Strigatul bisericii prigonite

Strigatul bisericii prigonite

Autor: Richard Wurmbrand

10.00 RON

Traind pe pamant mai aproape de cer

Traind pe pamant mai aproape de cer

Autor: Cristian Boariu

30.00 RON

23 de minute in iad

23 de minute in iad

Autor: Bill Wiese

20.00 RON

Proiectul Margaritar

Proiectul Margaritar

Autor: Fratele David şi Paul Hattaway

37.00 RON

Imblanzirea tigrului

Imblanzirea tigrului

Autor: Tony Anthony si Angela Little

33.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Pasii copilului intre 3 si 9 ani

Pasii copilului intre 3 si 9 ani

Autor: Tnt Ministries

20.00 RON

Cele 7 legi ale succesului spiritual

Cele 7 legi ale succesului spiritual

Autor: Selwyn Hughes

27.00 RON

Romani 1

Romani 1

Autor: Dr. Martyn Lloyd-Jones

25.00 RON

Lucrarea lui Cristos

Lucrarea lui Cristos

Autor: Robert Letham

48.00 RON

De ce am parasit miscarea muzicii crestine contemporane

De ce am parasit miscarea muzicii crestine contemporane
18.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 157
Editura: Faclia
Dimensiuni: 14 x 20.5 cm
ISBN: 978-973-8448-80-3
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Pentru multe biserici din zilele noastre, muzica a devenit factorul cel mai important atât în modul lor de închinare, cât şi în încercările de a-i evangheliza pe cei necredincioşi. Inspirându-se din propria sa experienţă ca fost lider de închinare, Dan Lucarini pune sub semnul întrebării folosirea muzicii contemporane în închinarea pe care o oferim Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Cristos şi explică motivele pentru care multe biserici s-au lăsat înşelate când au acceptat să folosească mijloace tot mai lumeşti pentru „a-i câştiga pe cei pierduţi”. Autorul a experimentat „la prima mână” felul în care accentul asupra muzicii şi mai cu seamă mişcarea spre muzica rock au produs diviziuni în biserică şi au deviat esenţa închinării de la Domnul înspre noi înşine.

Rezumatul de faţă, scris cu afecţiune şi din suflet, are ca scop evidenţierea acestor pericole şi susţinerea bisericilor în încercarea lor de a stopa această tendinţă şi de a-L aşeza pe Dumnezeu în centrul închinării noastre.

„Dan Lucarini ne îndeamnă să ne avântăm în bătălia cu marea problemă care bântuie bisericile din întreaga lume. Diagnosticele şi reţetele prescrise de el îi vor deranja pe unii, nu datorită tonului său (el e plin de dragoste, dar ferm în toate situaţiile), ci pentru că atinge un nerv foarte sensibil al bisericii evanghelice conservatoare. Toate problemele aduse în discuţie sunt luate din situaţii reale, iar atenţionările sale sunt de actualitate. Dacă te consideri „tradiţionalist” în modul tău de abordare a închinării şi a muzicii din biserică, Lucarini îţi pune la dispoziţie o sinteză pentru aproape toate situaţiile cheie care trebuie analizate de către biserică pentru a determina utilitatea noilor forme muzicale. Dacă te consideri „contemporan” în perspectiva pe care o ai asupra închinării, Lucarini îţi lansează câteva întrebări la care ar trebui să vii cu răspunsuri biblice înainte de a antrena biserica într-o direcţie nouă în cadrul laudei sale în comun.”

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra