Produse din aceeaşi categorie
Manual teologic

Manual teologic

Autor: Paul Enns

69.00 RON

Imputerniciti de Duhul

Imputerniciti de Duhul

Autor: Barry Chant

25.00 RON

Excludere si imbratisare

Excludere si imbratisare

Autor: Miroslav Volf

40.00 RON

Doctrina si practicarea sfinteniei

Doctrina si practicarea sfinteniei

Autor: Erroll Hulse

43.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Sa ne rugam prin Duhul

Sa ne rugam prin Duhul

Autor: Barry Chant

20.00 RON

Imputerniciti de Duhul

Imputerniciti de Duhul

Autor: Barry Chant

25.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Calculatorul vesel

Calculatorul vesel

Autor: Vasilica Tudorica

3.50 RON

Copiii nostri si drogurile

Copiii nostri si drogurile

Autor: Ross Campbell

14.00 RON

Daruri ale Duhului

Daruri ale Duhului
30.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 353
Dimensiuni: 20 x 14
ISBN: 9789738812666
Descriere produs
            

 

Descriere

În acest volum binevenit, Dr. Barry Chant explică practic şi clar ce învaţă Biblia despre darurile Duhului Sfânt. Îl cunosc pe Dr. Chant de peste douăzeci şi cinci de ani. Este un om care oglindeşte dragostea lui Isus, are o adâncă pătrundere în Cuvântul lui Dumnezeu şi o pasiune de a edifica Trupul lui Christos. Trăieşte ceea ce predică şi eu îl numesc prieten drag.

Dr. Chant revelează adevăruri profunde într-o manieră simplă. Îmi place modul în care accentuează faptul că deşi Duhul Sfânt împarte daruri spirituale prin har, depinde de noi să le folosim prin credinţă.

Isus ne-a promis putere, pentru a fi martori „până la marginile pământului”. De acest tip este puterea lui Dumnezeu, suficientă ca să meargă până la capăt. Dumnezeu nu lucrează cu ţârâita sau pe bucăţele. El nu este mână-strânsă sau zgârcit, ci este generos. El nu împarte Duhul pe porţii, măsurate şi cântărite pe un cântar ceresc. El nu închide robinetul aşa încât să nu curgă decât câţiva stropi. El îl lasă să curgă. Dumnezeu nu are contor de apă în cer şi Cincizecimea nu este doar o atingere binecuvântată sau o ungere doar pentru o predică. Ea va continua, până când Marea Însărcinare va fi îndeplinită, până când nu va mai fi nevoie să evanghelizăm – o mişcare continuă şi extinsă a Duhului lui Dumnezeu, până la sfârşitul veacului.

Darurile Duhului nu desemnează niciodată talentele naturale, cum ar fi un dar în domeniul muzicii sau al altui fel de artă. Darurile descrise în 1 Corinteni 12 sunt manifestări supranaturale ale Duhului Sfânt.

Aşadar, credinţa care mută munţii n-o putem dobândi prin încercare. Ea nu este produsul strădaniei, încordării sau concentrării. Credinţa este o manifestare a Duhului care demonstrează puterea supranaturală a lui Dumnezeu.  ABC-ul credinţei este că după cum acţionăm noi, acţionează şi Dumnezeu. Ceea ce face Dumnezeu, face prin noi. Dacă noi nu facem nimic, Dumnezeu nu face nimic cu noi. Întotdeauna, Dumnezeu lucrează cu lucrătorii şi iniţiază cu iniţiatorii.

Credinţă înseamnă a prinde şansa, sau, altfel, nu este credinţă.  Dar a prinde o şansă de la Dumnezeu nu este un joc de noroc. Credinţa produce o interacţiune între Christos şi noi. Credinţa schimbă oamenii care schimbă lumea. Credinţa este un fel de sistem imun ce filtrează temerile noastre care, altfel, ne-ar paraliza toată activitatea.

Vindecarea, de asemenea, face parte din planul lui Dumnezeu de răscumpărare. Isus a murit pentru iertarea păcatelor şi prin suferinţele Sale, noi suntem vindecaţi, atât spiritual, cât şi fizic. Lucrarea darurilor de vindecare depinde de răspunsul nostru, ca şi de răspunsul celui pentru care ne rugăm. Ea vine ca răspuns la credinţă, potrivit cu nevoia omului şi cu voia lui Dumnezeu.

Oricum, Scriptura arată că, pe lângă puterea de a vindeca bolile, există încă multă putere disponibilă: există o putere de a face minuni. Isus a spus: „Cine crede în Mine, va face şi el lucrările pe care le fac Eu; ba încă va face altele şi mai mari decât acestea” (In. 14.12). Isus a vindecat şi a eliberat. Însă El a spus că, credincioşii vor face mai mult. Prin darurile Duhului Sfânt, puterea de a face minuni ne este disponibilă şi nouă, astăzi.

Sper că această carte vă va încuraja, pe voi şi biserica locală, pentru a păşi mai departe prin credinţă, aşa încât să vedeţi darurile spirituale activând în lucrarea voastră, aşa cum a rânduit Domnul.

Aduceţi-vă aminte, prin puterea Duhului Sfânt şi în Numele lui Isus, noi trebuie să jefuim iadul şi să populăm cerul, de dragul Calvarului!”

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra