Produse din aceeaşi categorie
Darwin si darwinismul

Darwin si darwinismul

Autor: Ian McNaughton si Paul Taylor

15.00 RON

Predestiat pentru infiere

Predestiat pentru infiere

Autor: Carlos A. Rodriguez

23.00 RON

Ce se va întâmpla cu mine după moarte?

Ce se va întâmpla cu mine după moarte?

Autor: Randy Frazee

0.00 RON

Predestinarea si liberul arbitru - 4 conceptii

Predestinarea si liberul arbitru - 4 conceptii

Autor: David Basinger

60.00 RON

Nastere din nou sau renastere?

Nastere din nou sau renastere?

Autor: Ravi Zacharias

10.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Introducere in Hermeneutica

Introducere in Hermeneutica

Autor: Moises Silvia, Walter C. Kaiser Jr.

60.00 RON

Evanghelia si Imparatia

Evanghelia si Imparatia

Autor: Graeme Goldsworthy

35.00 RON

Chemarea la o viata noua

Chemarea la o viata noua

Autor: John Stott

10.00 RON

Oare ma vindeca Dumnezeu?

Oare ma vindeca Dumnezeu?

Autor: Ronald Dunn

36.00 RON

Sa umblam cu Dumnezeu

Sa umblam cu Dumnezeu

Autor: Henry T. Blackaby & Claude V. King

36.00 RON

Darul durerii

Darul durerii
50.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 428
Editura: Logos
Dimensiuni: 17 x 23,5 cm
Descriere produs
            
Celor mai multi dintre noi ne este sortit candva, de-a lungul vietii, sa avem de indurat o mare durere. Sunt incredintat ca atitudinea pe care ne-o cultivam in prealabil poate determina foarte bine felul in care suferinta ne va afecta atunci cand ne loveste. Din convingerea aceasta s-a nascut cartea de fata. Ideile mele despre durere s-au format de-a lungul a mai multi ani, pe masura ce am lucrat cu oameni care au suferit de durere, precum si cu oameni care au suferit din cauza absentei ei. Am ales sa dau cartii acesteia forma de memorii, cu toate curbele si ocolurile sale, caci tot asa am invatat si eu despre durere: nu sistematic, ci prin experienta. Durerea nu se dezvaluie in mod abstract nici o alta senzatie nu e mai personala sau mai inoportuna. Scenele pe care vi le voi relata din viata mea timpurie, dezordonate si aparent fara legatura unele cu altele, ca orice amintiri din copilarie, m-au ajutat, in cele din urma, sa-mi formez o conceptie cu totul noua despre durere.


Dr Paul Brand (1914-2003), “chirurgul care a indreptat mainile strambe si a descifrat misterele leprei”, a fost un chirurg ortoped de renume mondial. Tehnicile sale chirurgicale au devenit standard si sunt acum incluse in manuale de medicina si chirurgie. Dar dr. Brand si-a dedicat viata si activitatea luptei impotriva leprei, devenind misionar in India, unde s-a si nascut, din parinti misionari. Dupa 18 ani de misiune si activitate medicala in India, a mers in Statele Unite, unde s-a continuat activitatea medicala si de cercetare, precum si de misiune in randul celor suferinzi de lepra din lumea intreaga.

Philip Yancey, editor colaborator al revistei Christianity Today si autorul multor carti de succes aparute si in limba romana, dintre care amintim Cu sufletul ramas in viata, Tulburatoarele descoperiri ale harului, Unde este Dumnezeu cand sufar?, este considerat unul dintre cei mai buni scriitori crestini in viata.

Trilogia Yancey-Brand este o provocare pentru cel care va incerca sa o incadreze in vreuna din categoriile obisnuite de carti dintr-o librarie. Formata din trei volume – O faptura atat de minunata, Creati dupa chipul Sau si Darul durerii – ea, isi captiveaza cititorul cu uimitorul cosmos al corpului uman, starnind cu fiecare pagina un sentiment puternic de uluire si de reverenta fata de miracolul sau, mai bine spus, miriadele de miracole, pe care le ascundem in noi. Din aceasta lume fascinanta a reflectiei despre om, cititorul se va trezi transmutat in tainica lume a Trupului lui Hristos, fiind invitat sa mediteze la congruenta tiparelor pe care Unul si Acelasi Autor le-a inscris si intr-un trup, si in celalalt. Scrise din persepctiva doctorului Brand, imbinate cu talentul indiscutabil al autorului Philip Yancey, cele trei carti ne invita la o incursiune fascinanta, care imbina uimirea medicului in fata miracolului corpului uman, experienta misionarului in zone insolite ale lumii, intamplarile inedite din copilaria sau viata de misionar in India si situatiile limita din salile de operatie din Marea Britanie, India sau Statele Unite – toate acestea intretesute cu surprinzatoarele reflectii ale crestinului devotat sau pertinentele observatii ale omului modern.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra