Produse din aceeaşi categorie
Viata pe marginea prapastiei

Viata pe marginea prapastiei

Autor: Dr. James Dobson

28.00 RON

Chinurile dragostei

Chinurile dragostei

Autor: Edith Witmer

12.00 RON

Printesa si goblinii

Printesa si goblinii

Autor: George MacDonald

18.00 RON

Singure, dar nu parasite

Singure, dar nu parasite

Autor: Tracy Leininger Craven

18.00 RON

O fata dupa inima lui Dumnezeu

O fata dupa inima lui Dumnezeu

Autor: Elizabeth George

18.50 RON

Produse de la aceeaşi editură
Ape vindecatoare

Ape vindecatoare

Autor: Nancy Rue & Stephen Arterburn

32.00 RON

Dumnezeu pe mut

Dumnezeu pe mut

Autor: Pete Greig

29.00 RON

Pe celalalt tarm

Pe celalalt tarm

Autor: Gina Holmes

29.00 RON

Intr-o zi

Intr-o zi

Autor: Karen Kingsbury

32.00 RON

Isus pe care nu l-am cunoscut

Isus pe care nu l-am cunoscut

Autor: Philip Yancey

25.00 RON

Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile!

Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile!
25.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 146
Editura: Kerigma
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
ISBN: 978-606-8626-44-4
Adauga in cos
Descriere produs
            O carte pentru adolescenți pe care ar trebuie să o citească fiecare părinte

Dumnezeu poate rezolva orice problemă de familie—indiferent cine „a început“

Dacă vă trece cumva prin cap că această carte a fost scrisă ca să-i înveţe pe tineri şmecherii prin care să-i schimbe pe părinţii lor, vă înşelaţi.
Cartea de faţă le sugerează tinerilor adolescenţi cum să provoace schimbări în familiile în care trăiesc, schimbând în primul rând ceva în ei înşişi. Autorul, Ken Davis, face o radiografie lucidă a complexităţii vieţii de adolescent care trăieşte împreună cu ai săi şi foloseşte Biblia ca instrumentar obligatoriu pentru armonia ce ar trebui să domnească în orice familie, subliniind un lucru pe care nici un tânăr nu are voie să-l uite: Dumnezeu este marele „Maestru al micilor diferenţe“, Cel care poate elucida orice dilemă şi pune capăt oricărui conflict familial iscat din divergenţe ce aparent sunt neînsemnate, dar care provoacă multe pagube.
Unele capitole conţin întrebări care au rolul de a conduce la o înţelegere reciprocă şi de a iniţia un dialog constructiv între părinţi şi odraslele lor. Încercaţi să răspundeţi la aceste întrebări, pentru a vedea pe pielea voastră unde duce o bună comunicare. Nu cumva să aveţi impresia că această carte se adresează exclusiv copiilor! Mamele şi taţii ar trebui să o citească şi ei, din scoarţă-n scoarţă, pentru că, prin intermediul ei, vor descoperi un nou mod de a înţelege cum iau părinţii hotărârile, în ce fel îşi exercită autoritatea şi cum îşi arată dragostea faţă de copiii lor care se află în pragul maturităţii.
Cum să trăieşti cu părinţii fără să-ţi pierzi minţile! este o carte scrisă într-un stil extrem de cald şi haios despre cea mai importantă relaţie a oricărui tânăr – aceea cu părinţii săi şi, mai ales, despre modul în care această relaţie determină decisiv tipul de raportare al unui adolescent la cei cu care intră în contact, aici incluzându-se prietenii, fraţii, dar şi viitorul partener de viaţă şi propriii copii când le va veni rândul. Relaţia părinte-copil nu are decât de câştigat de pe urma acestei cărţi, aşa că nu ar trebui să vă lipsească din casă.

Ken Davis este de mulţi ani membru al Fundaţiei Youth for Christ. Este cunoscut pentru prelegerile sale adresate tinerilor, care sunt deosebit de apreciate şi de un umor irezistibil. El a mai scris şi cartea How to Speak to Youth... and Keep Them Awake at the Same Time (Cum să vorbeşti tinerilor... şi să-i şi ţii treji).          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra