Produse din aceeaşi categorie
Supravietuind adolescentei

Supravietuind adolescentei

Autor: Jim Burns

17.00 RON

Cartea adolescentilor

Cartea adolescentilor

Autor: Josh McDowell & Bill Wilson

24.00 RON

Pregatirea pentru adolescenta

Pregatirea pentru adolescenta

Autor: James Dobson

15.00 RON

Doar pentru fete

Doar pentru fete

Autor: Shaunti Feldhahn & Lisa A.Rice

21.00 RON

Printesa si Curdie

Printesa si Curdie

Autor: George MacDonald

18.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
O viata de rugaciune

O viata de rugaciune

Autor: Paul E. Miller

35.00 RON

Puterea rugaciunii unui sot

Puterea rugaciunii unui sot

Autor: Stormie Omartian

21.00 RON

Scrisorile Lordului Foulgrin

Scrisorile Lordului Foulgrin

Autor: Randy Alcorn

25.00 RON

Scena intai

Scena intai

Autor: Karen Kingsbury

26.00 RON

Darul neterminat

Darul neterminat

Autor: Dan Walsh

27.00 RON

Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile!

Cum sa traiesti cu parintii fara sa-ti pierzi mintile!
25.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 146
Editura: Kerigma
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
ISBN: 978-606-8626-44-4
Adauga in cos
Descriere produs
            O carte pentru adolescenți pe care ar trebuie să o citească fiecare părinte

Dumnezeu poate rezolva orice problemă de familie—indiferent cine „a început“

Dacă vă trece cumva prin cap că această carte a fost scrisă ca să-i înveţe pe tineri şmecherii prin care să-i schimbe pe părinţii lor, vă înşelaţi.
Cartea de faţă le sugerează tinerilor adolescenţi cum să provoace schimbări în familiile în care trăiesc, schimbând în primul rând ceva în ei înşişi. Autorul, Ken Davis, face o radiografie lucidă a complexităţii vieţii de adolescent care trăieşte împreună cu ai săi şi foloseşte Biblia ca instrumentar obligatoriu pentru armonia ce ar trebui să domnească în orice familie, subliniind un lucru pe care nici un tânăr nu are voie să-l uite: Dumnezeu este marele „Maestru al micilor diferenţe“, Cel care poate elucida orice dilemă şi pune capăt oricărui conflict familial iscat din divergenţe ce aparent sunt neînsemnate, dar care provoacă multe pagube.
Unele capitole conţin întrebări care au rolul de a conduce la o înţelegere reciprocă şi de a iniţia un dialog constructiv între părinţi şi odraslele lor. Încercaţi să răspundeţi la aceste întrebări, pentru a vedea pe pielea voastră unde duce o bună comunicare. Nu cumva să aveţi impresia că această carte se adresează exclusiv copiilor! Mamele şi taţii ar trebui să o citească şi ei, din scoarţă-n scoarţă, pentru că, prin intermediul ei, vor descoperi un nou mod de a înţelege cum iau părinţii hotărârile, în ce fel îşi exercită autoritatea şi cum îşi arată dragostea faţă de copiii lor care se află în pragul maturităţii.
Cum să trăieşti cu părinţii fără să-ţi pierzi minţile! este o carte scrisă într-un stil extrem de cald şi haios despre cea mai importantă relaţie a oricărui tânăr – aceea cu părinţii săi şi, mai ales, despre modul în care această relaţie determină decisiv tipul de raportare al unui adolescent la cei cu care intră în contact, aici incluzându-se prietenii, fraţii, dar şi viitorul partener de viaţă şi propriii copii când le va veni rândul. Relaţia părinte-copil nu are decât de câştigat de pe urma acestei cărţi, aşa că nu ar trebui să vă lipsească din casă.

Ken Davis este de mulţi ani membru al Fundaţiei Youth for Christ. Este cunoscut pentru prelegerile sale adresate tinerilor, care sunt deosebit de apreciate şi de un umor irezistibil. El a mai scris şi cartea How to Speak to Youth... and Keep Them Awake at the Same Time (Cum să vorbeşti tinerilor... şi să-i şi ţii treji).          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra