Produse din aceeaşi categorie
Cautarile inimii

Cautarile inimii

Autor: Janette Oke

21.00 RON

Firul stacojiu

Firul stacojiu

Autor: Francine Rivers

44.00 RON

Aurul imparatului

Aurul imparatului

Autor: Elizabeth Cheney

30.00 RON

Promisiunea neclintita a iubirii

Promisiunea neclintita a iubirii

Autor: Janette Oke

19.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Mai presus de stiinta

Mai presus de stiinta

Autor: Rodica Malos

40.00 RON

Inainte de amin

Inainte de amin

Autor: Max Lucado

29.00 RON

October Baby

October Baby

Autor: Eric Wilson

30.00 RON

Rascumparata prin iubire

Rascumparata prin iubire

Autor: Francine Rivers

47.00 RON

Viata in pantofii mei

Viata in pantofii mei

Autor: Elisabeth Mittelsatadt

37.00 RON

Cer aprins

Cer aprins
41.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 416
Editura: Scriptum
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
ISBN: 978-606-8712-82-6
Adauga in cos
Descriere produs
            Romanul Cer-Aprins este povestea de neuitat a calatoriei unei tinere curajoase pentru a se descoperi nu atat pe sine, cat pe Dumnezeul care o iubeste.

La paisprezece ani, Willa Obenchain a fost rapita de indienii mohawk, care i-au spus Cer-Aprins, pentru parul aramiu si zvacnirea din sufletul ei.
Insa anii petrecuti printre indieni nu au reusit sa-i stinga dorul de cei pe care ii lasase in urma. Astfel, cu inima stransa, femeia paraseste clanul, apucand-o de-a lungul raurilor, prin munti, spre frontiera cu New Yorkul.
Dar apropierea de casa nu-i potoleste spiritul. Dimpotriva. Din cine stie ce motiv de nepatruns, Marele si Bunul Dumnezeu asezase aici, in calea ei, un scotian ranit, intins pe jos, dar Cel Preainalt ii indepartase pe atatia altii de care ea fusese legata. Casa in care a copilarit era in paragina, parintii ei – dati disparuti – au fost suspectati de a fi tory, iar Richard Waring, pe care odata il admirase atat de mult, a ajuns sa profite de pe urma ororilor razboiului si sa pretinda drepturile asupra pamantului Obenchain.
Si parca ultima farama de liniste se risipi la reintalnirea cu fratele sau mohawk, cu care nu impartea ni-cio picatura de sange, dar care ii trezise atatea amintiri ce ii inteteau durerea in piept si o pusesera pe ganduri: Sa se intoarca impreuna cu Imblanzitorul-de-Cai, acum ca renuntase sa mai fie Cer-Aprins? Si atunci, ce se va alege de Neil MacGregor, botanistul care ii stricase orice plan pentru o viata solitara? Si ce se va alege de teritoriul familiei?
Femeia cu parul de foc a iubit doua familii si a trait doua feluri de viata, dar acum trebuie sa aleaga cui isi incredinteaza inima.          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra