Produse din aceeaşi categorie
Apus

Apus

Autor: Karen Kingsbury

32.00 RON

O lumina pe cararea mea

O lumina pe cararea mea

Autor: Lynn Austin

37.00 RON

Darul neterminat

Darul neterminat

Autor: Dan Walsh

27.00 RON

Amintiri

Amintiri

Autor: Karen Kingsbury & Gary Smalley

32.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Viata in pantofii mei

Viata in pantofii mei

Autor: Elisabeth Mittelsatadt

37.00 RON

Razboinicul - Caleb - Seria Fiii Incurajarii

Razboinicul - Caleb - Seria Fiii Incurajarii

Autor: Francine Rivers

30.00 RON

Dragoste fara limite

Dragoste fara limite

Autor: Nick si Kanae Vujicic

38.00 RON

Martorul

Martorul

Autor: Josh Mc Dowell

33.00 RON

Goliat trebuie sa cada

Goliat trebuie sa cada

Autor: Louie Giglio

32.00 RON

Cer aprins

Cer aprins
41.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 416
Editura: Scriptum
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
ISBN: 978-606-8712-82-6
Adauga in cos
Descriere produs
            Romanul Cer-Aprins este povestea de neuitat a calatoriei unei tinere curajoase pentru a se descoperi nu atat pe sine, cat pe Dumnezeul care o iubeste.

La paisprezece ani, Willa Obenchain a fost rapita de indienii mohawk, care i-au spus Cer-Aprins, pentru parul aramiu si zvacnirea din sufletul ei.
Insa anii petrecuti printre indieni nu au reusit sa-i stinga dorul de cei pe care ii lasase in urma. Astfel, cu inima stransa, femeia paraseste clanul, apucand-o de-a lungul raurilor, prin munti, spre frontiera cu New Yorkul.
Dar apropierea de casa nu-i potoleste spiritul. Dimpotriva. Din cine stie ce motiv de nepatruns, Marele si Bunul Dumnezeu asezase aici, in calea ei, un scotian ranit, intins pe jos, dar Cel Preainalt ii indepartase pe atatia altii de care ea fusese legata. Casa in care a copilarit era in paragina, parintii ei – dati disparuti – au fost suspectati de a fi tory, iar Richard Waring, pe care odata il admirase atat de mult, a ajuns sa profite de pe urma ororilor razboiului si sa pretinda drepturile asupra pamantului Obenchain.
Si parca ultima farama de liniste se risipi la reintalnirea cu fratele sau mohawk, cu care nu impartea ni-cio picatura de sange, dar care ii trezise atatea amintiri ce ii inteteau durerea in piept si o pusesera pe ganduri: Sa se intoarca impreuna cu Imblanzitorul-de-Cai, acum ca renuntase sa mai fie Cer-Aprins? Si atunci, ce se va alege de Neil MacGregor, botanistul care ii stricase orice plan pentru o viata solitara? Si ce se va alege de teritoriul familiei?
Femeia cu parul de foc a iubit doua familii si a trait doua feluri de viata, dar acum trebuie sa aleaga cui isi incredinteaza inima.          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra