Produse din aceeaşi categorie
Curtenie completa

Curtenie completa

Autor: Nancy L. Van Pelt

20.00 RON

Povestea lui Tad

Povestea lui Tad

Autor: Mary E. Ropes

12.00 RON

Mai curat ca diamantul

Mai curat ca diamantul

Autor: J. C. de Ferriere

8.00 RON

Pana la capat

Pana la capat

Autor: Craig Groeschel

17.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Unde este Dumnezeu cand sufar?

Unde este Dumnezeu cand sufar?

Autor: Philip Yancey

25.00 RON

Crede in sotul tau si incurajeaza-l

Crede in sotul tau si incurajeaza-l

Autor: H. Norman Wright

25.00 RON

Casnicia pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna

Casnicia pe care ti-ai dorit-o dintotdeauna

Autor: Gary Chapman

17.00 RON

Lupta frumoasa

Lupta frumoasa

Autor: Gary Thomas

23.00 RON

Cele 10 porunci ale intalnirilor

Cele 10 porunci ale intalnirilor
22.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 217
Editura: Noua Speranta
Dimensiuni: 14.5 x 20.5 cm
ISBN: 9789737986504
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Cine nu stie cat de importante in viaţa tinerilor sunt relatiile cu cei de sex opus, care vor duce, in cele mai multe cazuri, la casatorie? Cine nu stie cate intrebari, indoieli, temeri, sentimente de nesiguranta sau, mai grav, cata ignoranta au unii tineri in acest domeniu vital al vietii lor. O relatie gresita iti poate distruge reputatia, fericirea, viitorul, chiar planul lui Dumnezeu pentru tine. Dupa cum veti afla din carte, chiar si un slujitor al lui Dumnezeu, prin care s-a realizat o mare trezire spirituala, a ignorat legile normale ale unei relatii cu cei de sex opus. Desi Dumnezeu Si-a realizat planul cu el, nu putem sa nu ne intrebam cate binecuvantari a pierdut din cauza casatoriei cu o partenera nepotrivita. O relatie binecuvantata de Dumnezeu este experienta cea mai apropiata de ceea ce va fi dincolo.
      Intentiile bune nu sunt suficiente. Desi poate suna a erezie, sfatul: este suficient sa te rogi pentru viitorul partener este, de fapt, un indemn la evitarea folosirii capacitatilor date de Dumnezeu. Dumnezeu va raspunde cel mai bine la acest tip de rugaciune calauzindu-ne prin legi, principii, care trebuie aplicate. Fiind oameni care ne putem insela si care au o cunoastere limitata, avem nevoie de porunci. De fapt, relatiile sunt guvernate de principii si de porunci divine. Ignorarea lor este un pericol cu consecinte nefaste, dar respectarea lor inseamna liniste, pastrarea demnitatii, a reputatiei, fericire, binecuvantare, o viata devotata partenerului, familiei si lui Dumnezeu.
     Cei mai intelepti oameni sunt cei care invata din greselile altora. Urmeaza cei, mai putin intelepti, care invata din greselile lor. Pe ultimul loc (si omit sa dau un nume acestei categorii) sunt cei care nu invata nimic. Decide din ce categorie vrei sa faci parte.
     Autorii dovedesc un ascutit simt al realitatii, refuza banalitatile, afirmatiile corecte, dar nedovedite si neargumentate si isi bazeaza sfaturile pe principii care s-au dovedit valabile de-a lungul timpului in relatiile dintre sexe. Folosind vasta lor experienta, exemple graitoare si umorul sanatos, autorii au scris o carte ce poate cruta mii de tineri de durere, dezamagiri, frustrari si le poate oferi o baza solida pentru casatorie.


 Cele zece porunci ale intalnirilor te vor ajuta:

 • Sa fii un partener atractiv si interesant pentru altii.
 • Sa stii sa alegi cu intelepciune un partener potrivit.
 • Sa eviti cauzele esecului unor relatii.

  

 

 

   Cuvantul porunca ne sperie si credem ca ne limiteaza libertatea. Este adevarat ca avem libertatea de a ne casatori cu cine dorim, in Cristos. Dar nu toti cei intra in categoria cu cine vrea, numai in Domnul sunt potriviti pentru noi. Lumea relatiilor cu cei de sex opus este marcata de pericole. Poruncile prezentate ne ajuta sa alegem pe cei alaturi de care putem fauri o casnicie fericita. Scopul lor este fericirea si protejarea noastra. Este uimitor cat de usor credinciosi care par maturi in credinta lor comit greseli copilaresti in alegerea partenerilor de viata. Din nefericire, aceste greseli au consecinte inevitabile. Poruncile relatiilor, deduse din Sfanta Scriptura, ne ofera sansa sa ne maturizam si in acest domeniu vital.

 

Ben Young tine conferinte numeroase pe tema relatiilor cu cei de sex opus. A scris mai multe carti, unele dintre el impreuna cu Sam Adams, locuieste in Houston, Texas, cu sotia lui, Elliot si cu cele doua fiice ale lor.

Dr. Samuel Adams este psiholog, cu diploma de la Baylor University. A obsinut un masterat la Western Seminary si un doctorat la George Fox University. Este consilier de profesie si are un cabinet in Austin, Texas, unde locuieste cu sotia lui, Julie, si cu cei patru copii ai lor.


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra