Produse din aceeaşi categorie
Bebelusul meu cel mai fericit

Bebelusul meu cel mai fericit

Autor: Dr. Harvey Karp

26.00 RON

Acum vorbim aceeasi limba

Acum vorbim aceeasi limba

Autor: Gary Chapman

26.00 RON

Voia lui Dumnezeu in familie

Voia lui Dumnezeu in familie

Autor: Nelu Muresan

27.00 RON

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta

Puterea rugaciunii de a schimba casnicia ta

Autor: Stormie Omartian

28.00 RON

Casnicia crestina

Casnicia crestina

Autor: Martyn Lloyd Jones

20.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Postul - aspecte biblice

Postul - aspecte biblice

Autor: Gabriel Florut

12.00 RON

De ce ingaduie Dumnezeu dezastrele naturale?

De ce ingaduie Dumnezeu dezastrele naturale?

Autor: David Pawson

10.00 RON

Botezul crestin

Botezul crestin

Autor: Ioan Tipei

18.00 RON

Isus este de mare pret (SBR.)

Isus este de mare pret (SBR.)

Autor: J. Ralph Brewer

18.00 RON

Apostolii Domnului Isus

Apostolii Domnului Isus

Autor: Petru Lascau

13.00 RON

Caracterul conteaza!

Caracterul conteaza!
20.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 224
Editura: Metanoia
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
ISBN: 978-606-8432-30-4
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Desi exista o multime de factori care modeleaza dezvoltarea caracterului unei persoane, e bine de stiut faptul ca parintii sunt cheia fundamentala in dezvoltarea caracterului copiilor lor. Noi avem responsabilitatea si privilegiul de a-i ajuta pe copiii nostri sa invete sa fie oameni remarcabili. Ii invatam prin activitatile obisnuite ale vietii de zi cu zi pe care le facem. Si alte persoane adulte pot juca un rol important in modelarea copiilor nostri, dar influenta familiei asupra caracterului nu poate fi ignorata.

...

Caracterul nostru se modeleaza in camin, in familie si in monotonia vietii de zi cu zi. Devenim acel tip de oameni de care prietenii nostri isi vor aminti nu neaparat sus, pe varful muntelui, ci jos, pe campiile monotone ale contemporanului.

Ce este caracterul?

Caracterul, in sensul lui cel mai de baza, este pur si simplu calitatea esentiala a ceva, esenta din care este facut ceva sau cineva. Dar in aceasta carte folosim cuvantul "caracter" pentru a descrie constitutia morala a cuiva - calitatea interioara a unui individ, care se manifesta in comportament sau ceea ce determina daca o persoana se va comporta intr-un mod onorabil sau intr-un mod dezonorabil. Este ceea ce suntem noi cu adevarat atunci cand toate mastile sunt date la o parte, cum suntem noi, cand nimeni nu stie ce facem.

                   - John Yates, "Criza de caracter"

Caracterul contează! Cum poţi să-ţi echipezi copiii pentru a trăi o viaţă de integritate înaintea lui Dumnezeu şi de slujire pentru alţii? Dezvoltarea unui caracter care stă cu fermitate în picioare nu este ceva ce se întâmplă automat. Ca părinte, ai nevoie de obiective pentru dezvoltarea caracterului şi de modalităţi practice pentru atingerea acelor obiective. Caracterul contează! este resursa de bază care îţi poate da îndrumare în acest proces continuu. John şi Susan Yates descriu cum atât părinţii cât şi copiii îşi pot, în mod intenţionat, modela caracterul prin evenimentele normale, zilnice, din viaţă. Ei subliniază opt trăsături importante de caracter – integritate, credinţă, spirit educabil, inimă de slujitor, autodisciplină, bucurie, compasiune şi curaj – şi ne ajută să înţelegem perspectiva lui Dumnezeu cu privire la fiecare din acestea. Prin povestiri şi exemple practice, familia Yates ne povesteşte cum încearcă ei să dezvolte aceste trăsături în propriile vieţi şi în vieţile celor cinci copii ai lor. Observând cum trebuie să foloseşti împrejurările zilnice ca oportunităţi pentru dezvoltarea caracterului, vei descoperi că adeseori lecţiile mari se învaţă cel mai bine din lucrurile mărunte ale vieţii.
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra