Produse din aceeaşi categorie
Aliati intimi

Aliati intimi

Autor: Dan B. Allender, Tremper Longman

35.00 RON

Cele cinci limbaje ale iubirii

Cele cinci limbaje ale iubirii

Autor: Gary Chapman

28.00 RON

Tiparul Divin pentru viata de familie

Tiparul Divin pentru viata de familie

Autor: Ray Wenger

12.00 RON

Familia intre zambet si suspin

Familia intre zambet si suspin

Autor: Petru Lascau

25.00 RON

Binecuvantati-va copiii

Binecuvantati-va copiii

Autor: Jack W. Hayford

15.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Ajutor pentru o comunicare eficienta

Ajutor pentru o comunicare eficienta

Autor: Viorel Iuga

0.00 RON

Adevarul despre domnia lui Cristos

Adevarul despre domnia lui Cristos

Autor: John MacArthur

15.00 RON

Biserici de nota 10

Biserici de nota 10

Autor: Viorel Iuga

10.00 RON

Provocari doctrinare contemporane

Provocari doctrinare contemporane

Autor: Gabriel Florut

12.00 RON

Caracterul conteaza!

Caracterul conteaza!
20.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 224
Editura: Metanoia
Dimensiuni: 14,5 x 20 cm
ISBN: 978-606-8432-30-4
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Desi exista o multime de factori care modeleaza dezvoltarea caracterului unei persoane, e bine de stiut faptul ca parintii sunt cheia fundamentala in dezvoltarea caracterului copiilor lor. Noi avem responsabilitatea si privilegiul de a-i ajuta pe copiii nostri sa invete sa fie oameni remarcabili. Ii invatam prin activitatile obisnuite ale vietii de zi cu zi pe care le facem. Si alte persoane adulte pot juca un rol important in modelarea copiilor nostri, dar influenta familiei asupra caracterului nu poate fi ignorata.

...

Caracterul nostru se modeleaza in camin, in familie si in monotonia vietii de zi cu zi. Devenim acel tip de oameni de care prietenii nostri isi vor aminti nu neaparat sus, pe varful muntelui, ci jos, pe campiile monotone ale contemporanului.

Ce este caracterul?

Caracterul, in sensul lui cel mai de baza, este pur si simplu calitatea esentiala a ceva, esenta din care este facut ceva sau cineva. Dar in aceasta carte folosim cuvantul "caracter" pentru a descrie constitutia morala a cuiva - calitatea interioara a unui individ, care se manifesta in comportament sau ceea ce determina daca o persoana se va comporta intr-un mod onorabil sau intr-un mod dezonorabil. Este ceea ce suntem noi cu adevarat atunci cand toate mastile sunt date la o parte, cum suntem noi, cand nimeni nu stie ce facem.

                   - John Yates, "Criza de caracter"

Caracterul contează! Cum poţi să-ţi echipezi copiii pentru a trăi o viaţă de integritate înaintea lui Dumnezeu şi de slujire pentru alţii? Dezvoltarea unui caracter care stă cu fermitate în picioare nu este ceva ce se întâmplă automat. Ca părinte, ai nevoie de obiective pentru dezvoltarea caracterului şi de modalităţi practice pentru atingerea acelor obiective. Caracterul contează! este resursa de bază care îţi poate da îndrumare în acest proces continuu. John şi Susan Yates descriu cum atât părinţii cât şi copiii îşi pot, în mod intenţionat, modela caracterul prin evenimentele normale, zilnice, din viaţă. Ei subliniază opt trăsături importante de caracter – integritate, credinţă, spirit educabil, inimă de slujitor, autodisciplină, bucurie, compasiune şi curaj – şi ne ajută să înţelegem perspectiva lui Dumnezeu cu privire la fiecare din acestea. Prin povestiri şi exemple practice, familia Yates ne povesteşte cum încearcă ei să dezvolte aceste trăsături în propriile vieţi şi în vieţile celor cinci copii ai lor. Observând cum trebuie să foloseşti împrejurările zilnice ca oportunităţi pentru dezvoltarea caracterului, vei descoperi că adeseori lecţiile mari se învaţă cel mai bine din lucrurile mărunte ale vieţii.
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra