Produse din aceeaşi categorie
Dumnezeu a facut natura

Dumnezeu a facut natura

Autor: Lowell Brueckner

12.00 RON

O credinta tulburatoare

O credinta tulburatoare

Autor: A. W. Tozer

23.00 RON

Scopul rugaciunii

Scopul rugaciunii

Autor: E. M. Bounds

10.50 RON

Intelepciune de-o viata

Intelepciune de-o viata

Autor: Joni Eareckson Tada

24.00 RON

Spiritualitate si caracter crestin

Spiritualitate si caracter crestin

Autor: Iosif Ton

35.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Oare ma vindeca Dumnezeu?

Oare ma vindeca Dumnezeu?

Autor: Ronald Dunn

36.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
O inima ranita

O inima ranita

Autor: Dan Allender

36.00 RON

Exegeza Noului Testament

Exegeza Noului Testament

Autor: Gordon Fee

60.00 RON

O clipa de extaz

O clipa de extaz

Autor: Walter & Ingrid Trobisch

10.00 RON

Doctrina Trinitatii

Doctrina Trinitatii

Autor: Alister McGrath

40.00 RON

Cand cerul tace

Cand cerul tace
36.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 212
Editura: Logos
Dimensiuni: 15 x 23 cm
ISBN: 978-606-92995-3-1
Descriere produs
            

Aceasta carte - nascuta din experienta tragica a autorului si din propria sa lupta cu depresia - invita la o noua perspectiva asupra modului in care ne binecuvanteaza Dumnezeu. In ea Ronald Dunn analizeaza lupta lui Iacov cu ingerul in contextul istoriei sale zbuciumate, suferintele impresionante ale lui Iov impreuna cu framantarile la care au dat nastere, psalmii "dezorientarii" scrisi de imparatul David, intrebarea pusa de ucenici lui Isus in legatura cu orbul din nastere precum si raspunsul Acestuia, istoria incredibila a lui Iosif si suferintele indurate ca urmare a urii fratilor sai, toate acestea in lumina "celui mai incredibil" verset din Biblie" - Romani 8/28. El ajunge la concluzia ca perioadele de intuneric sunt parte normala si valida a experientei crestine in aceeasi masura ca si biruintele spirituale; ca Biserica trebuie sa le recunoasca, nu sa le condamne, si sa ofere asistenta celor ce trec prin ele. Mai mult, ca ele sunt slujitori deghizati ai lui Dumnezeu, trimisi sa ne binecuvanteze, dar adesea noi pierdem aceasta binecuvantare renuntand prea devreme, neperseverand pana la capat, neidentificand corect modul in care lucreaza Dumnezeu in viata celor ce sunt ai Sai. Si totusi, El este credincios si va face ca "toate lucrurile sa lucreze impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu... al celor ce sunt chemati dupa planul Sau".

Ronald Dunn: Isus a refuzat sa raspunda la "de ce"-ul suferintei, pentru ca nu aceasta este cea mai importanta problema. Problema cea mai importanta este atitudinea noastra fata de suferinta si mesajul pe care-l gasim in ea.


"De ce eu?" este o intrebare zadarnica, pentru ca in final nu rezolva nimic. Numai cand ne dam seama ca aceasta intrebare este neadecvata, vom fi in stare sa punem intrebarea corecta. Intrebarea corecta, ce pusa de Hristos Insusi, este "ce sa fac acum?". Aceasta intrebare transforma privelistea deprimanta a unei suferinte absurde, conferindu-i o perspectiva noua si valoarea unei parti constitutive a planului grandios al unui Dumnezeu maret.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra