Produse din aceeaşi categorie
Cum sa fii umplut cu Duhul Sfant

Cum sa fii umplut cu Duhul Sfant

Autor: A. W. Tozer

5.00 RON

Orfanii lui Dumnezeu

Orfanii lui Dumnezeu

Autor: Daniel Muresan

21.00 RON

Dumnezeul care urmareste (SBR.)

Dumnezeul care urmareste (SBR.)

Autor: Cecil Murphey

21.00 RON

Fara teama

Fara teama

Autor: Max Lucado

28.00 RON

Crucea - justificarea lui Dumnezeu

Crucea - justificarea lui Dumnezeu

Autor: D. Martin Lloyd - Jones

2.00 RON

Produse de la acelaşi autor
Oare ma vindeca Dumnezeu?

Oare ma vindeca Dumnezeu?

Autor: Ronald Dunn

36.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Doctrina intruparii

Doctrina intruparii

Autor: Alister McGrath

40.00 RON

Deuteronomul

Deuteronomul

Autor: Peter C. Craigie

80.00 RON

Disciplinele spirituale

Disciplinele spirituale

Autor: Richard Foster

20.00 RON

Chemarea la o viata noua

Chemarea la o viata noua

Autor: John Stott

10.00 RON

Cand cerul tace

Cand cerul tace
36.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 212
Editura: Logos
Dimensiuni: 15 x 23 cm
ISBN: 978-606-92995-3-1
Descriere produs
            

Aceasta carte - nascuta din experienta tragica a autorului si din propria sa lupta cu depresia - invita la o noua perspectiva asupra modului in care ne binecuvanteaza Dumnezeu. In ea Ronald Dunn analizeaza lupta lui Iacov cu ingerul in contextul istoriei sale zbuciumate, suferintele impresionante ale lui Iov impreuna cu framantarile la care au dat nastere, psalmii "dezorientarii" scrisi de imparatul David, intrebarea pusa de ucenici lui Isus in legatura cu orbul din nastere precum si raspunsul Acestuia, istoria incredibila a lui Iosif si suferintele indurate ca urmare a urii fratilor sai, toate acestea in lumina "celui mai incredibil" verset din Biblie" - Romani 8/28. El ajunge la concluzia ca perioadele de intuneric sunt parte normala si valida a experientei crestine in aceeasi masura ca si biruintele spirituale; ca Biserica trebuie sa le recunoasca, nu sa le condamne, si sa ofere asistenta celor ce trec prin ele. Mai mult, ca ele sunt slujitori deghizati ai lui Dumnezeu, trimisi sa ne binecuvanteze, dar adesea noi pierdem aceasta binecuvantare renuntand prea devreme, neperseverand pana la capat, neidentificand corect modul in care lucreaza Dumnezeu in viata celor ce sunt ai Sai. Si totusi, El este credincios si va face ca "toate lucrurile sa lucreze impreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu... al celor ce sunt chemati dupa planul Sau".

Ronald Dunn: Isus a refuzat sa raspunda la "de ce"-ul suferintei, pentru ca nu aceasta este cea mai importanta problema. Problema cea mai importanta este atitudinea noastra fata de suferinta si mesajul pe care-l gasim in ea.


"De ce eu?" este o intrebare zadarnica, pentru ca in final nu rezolva nimic. Numai cand ne dam seama ca aceasta intrebare este neadecvata, vom fi in stare sa punem intrebarea corecta. Intrebarea corecta, ce pusa de Hristos Insusi, este "ce sa fac acum?". Aceasta intrebare transforma privelistea deprimanta a unei suferinte absurde, conferindu-i o perspectiva noua si valoarea unei parti constitutive a planului grandios al unui Dumnezeu maret.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra