Produse din aceeaşi categorie
Crestinul impaciuitor

Crestinul impaciuitor

Autor: Ken Sande

23.00 RON

Fata in fata cu stresul

Fata in fata cu stresul

Autor: Valentin Nadasan

16.00 RON

Depasind depresia

Depasind depresia

Autor: Kathryn James Hermes

11.00 RON

O teologie a consilierii crestine

O teologie a consilierii crestine

Autor: Jay E. Adams

40.00 RON

Eliberarea biblica

Eliberarea biblica

Autor: Derek Prince

30.00 RON

Produse de la acelaşi autor
O inima ranita

O inima ranita

Autor: Dan Allender

36.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Imnurile bucuriei

Imnurile bucuriei

16.00 RON

Pastorirea eficienta

Pastorirea eficienta

Autor: Bill Lawrence

16.00 RON

Dumnezeu nu este drept

Dumnezeu nu este drept

Autor: Joel A. Freeman

15.00 RON

Familia intre zambet si suspin

Familia intre zambet si suspin

Autor: Petru Lascau

25.00 RON

Femeia curajoasa

Femeia curajoasa

Autor: June Curtis

15.00 RON

Calea spre vindecare

Calea spre vindecare
50.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 277
Editura: SPMCR
ISBN: 978-9-738767-98-0
Adauga in cos
Descriere produs
            
Calea spre vindecare este despre ceea ce se intampla cu sufletul nostru atunci cand suferim intr-o lume care este, uneori, intunecata si tragica. Ne pierdem credinta: Cum a putut ingadui Dumnezeu sa mi se intample asta? Ne pierdem nadejdea: Cum as mai putea fi vreodata asa cum am fost candva, dupa ce am fost ranit astfel? Si ne pierdem dragostea: Cum mai pot sa daruiesc si sa primesc, cand am pierdut atat de mult?

Insa marile tragedii nu sunt singurele lucruri care ne inabusa credinta, nadejdea si dragostea. Aceste bunuri de pret sunt inabusite in acelasi fel si de suferinta lipsita de dramatism, obisnuita – pierderea unei prietenii, nefericirea de a nu reusi, ciorovaielile marunte cu copiii sau sotul, frustrarea de a ramane necasatorit, fara copii sau somer, zbaterile pricinuite de conflictele interioare sau exterioare, care nu dispar nicicum, nici dupa multa rugaciune si efort. Bataliile obositoare ale vietii ne secatuiesc zilnic de credinta, nadejde si dragoste.


Calea spre vindecare vorbeste despre modul in care Dumnezeu ne rascumpara indoiala si tradarea, disperarea si neputinta, dezamagirea si ambivalenta. Ne cheama sa inaintam catre destinatia mareata a acestei vieti: de a deveni oameni ai credintei, ai nadejdii si ai dragostei. Rasplata umblarii pe calea spre vindecare este simpla: capacitatea de a savura o mai mare bucurie, in ciuda durerii inevitabile. Putem dansa, canta, manca, bea, discuta si bucura cu mai multa bucurie, daca inimile noastre inteleg cu adevarat perspectiva lui Dumnezeu asupra trecutului nostru, scopul viitorului nostru si pasiunea pe care trebuie s-o imbratisam in prezent. Cartea pe care o tineti in mana ne invita sa pasim impreuna pe calea spre vindecare.

Dan B. Allender – M.Div. la Westminister Theological Seminary; doctorat in psihologia consilierii la Universitatea de Stat din Michigan. A predat Consiliere Biblica la Grace Theological Seminary (1983-1989) si in programul de masterat pentru consiliere biblica al Universitatii Crestine din Colorado, Denver. In prezent, este presedintele Mars Hill Graduate School din Seattle, Washington, si profesor de consiliere. Este frecvent invitat ca vorbitor la conferinte nationale si internationale pe tema reabilitarii in urma abuzului sexual sau despre dragoste si iertare. Dintre cartile publicate amintim: O inima ranita, Calea spre vindecare, Si copiii cresc parinti. Impreuna cu prof. Longman Temper a mai scris: Aliati intimi, O dragoste indrazneata si Un tel indraznet.


Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra