Produse din aceeaşi categorie
Despre suflet

Despre suflet

Autor: Stefan Zambo

20.00 RON

Dimensiunea sufletului

Dimensiunea sufletului

Autor: A. W. Tozer

15.00 RON

El a umblat printre noi

El a umblat printre noi

Autor: Josh McDowell, Bill Wilson

8.00 RON

Rascumparat cu sange

Rascumparat cu sange

Autor: Derek Prince

23.00 RON

Bucurati-va!

Bucurati-va!

Autor: Norbert Lieth

3.20 RON

Produse de la aceeaşi editură
Cum sa testam duhurile

Cum sa testam duhurile

Autor: A. W. Tozer

2.00 RON

Torta marturiei

Torta marturiei

Autor: John W. Kennedy

25.00 RON

Trezirea ... dupa voia lui Dumnezeu

Trezirea ... dupa voia lui Dumnezeu

Autor: Leonard Ravenhill

15.00 RON

Chemarea Evangheliei & Adevărata convertire

Chemarea Evangheliei & Adevărata convertire

Autor: Paul Washer

30.00 RON

Pretul neglijentei

Pretul neglijentei

Autor: A.W. Tozer

15.00 RON

Calea crucii

Calea crucii
20.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 196
Editura: Perla Suferintei
Dimensiuni: 14,7 x 21 cm
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Prima editie a acestei carti, a aparut in limba engleza in anul 1896 cu titlul The Way of the Cross. Apoi au urmat mai multe editii revizuite sau prescurtate cu titlul Beyond Humiliation.

 

Cuprins

1. Dumnezeul tuturor metodelor
2. O viata amestecata
3. Examineaza-ma, o, Doamne!
4. Lumina crucii
5. Idolul EU
6. Sinele si pacatul
7. Crucea interioara
8. Victimele crucii
9. Lumea si crucea
10. Poarta crucii
11. Rodul crucii
12. Castigurile crucii
13. Frumusete in loc de cenusa
14. Viata pe moarte
15. Calea respingerii
16. Viata de inviere
17. Casatorita cu altul
18. Nu eu, ci Hristos
19. Salasluirea lui Hristos inauntru
20. Socoteala de la cruce
21. Scoala ascultarii
22. Testele ascultarii
23. Umplut cu Duhul
24. Pas cu pas
25. Crucea zi de zi

Crede Biserica lui Isus Hristos ca poate indeplini lucrarea lui Dumnezeu in lume fara o experienta clara a purificarii inimii si fara botezul Rusaliilor? Este recunoscut faptul ca inaintasii nostri din primul secol au fost in acest fel de folos pentru Stapanul; dar in strainatate exista impresia ca aceasta calificare pentru o slujire de succes poate fi dispensabila in aceste zile. Rezultatul este esec, descurajare, dezamagire, pentru ca Domnul este un Dumnezeu al metodei. Duhul Sfant asteapta sa le arate barbatilor si femeilor modul in care Crucea lui Hristos este calea spre o eliberare completa de puterea si vina pacatului; si El va sta departe de oamenii Sai atata timp cat ei pretuiesc acele „vederi joase” cu care, dupa cum spune Faber, este usor pentru Diavol sa se lupte impotriva lui Dumnezeu asa cum lupta cu pacatele care duc la moarte.

Aceste „vederi joase” cu privire la pacat si la privilegiu explica mandria, patima, egoismul, invidia, gelozia, resentimentul, sterpiciunea, asemanarea cu lumea, placerea ascunsa pentru pacat pentru care mii de oameni cu adevarat nascuti din nou jelesc si despre care cred, cateodata, ca nu exista eliberare. Si Dumnezeu ridica de pe tot pamantul martori ai puterii Sale pentru a infaptui o „vindecare dubla”, nu numai de a salva de manie si de a ierta pacatele concrete, dar si de a trata depravarea morala care se afla adanc in natura noastra si care este izvorul principal al caracterului si actiunilor noastre.
Ce porunca poate fi mai imperativa si mai explicita decat cea pe care Hristosul cel inviat le-a dat-o ucenicilor Sai: „ramaneti in cetate pana cand veti fi imbracati cu putere se sus”? Ei nu au indraznit sa faca urmatorul pas in lucrarea lor fara aceasta putere. Daca faceau aceasta ar fi insemnat sa esueze si sa ajunga ridicoli. Atunci cand se echipau astfel, ei atingeau maximul utilitatii, barbati si femei erau mantuiti cu miile, iar Imparatia lui Dumnezeu avansa rapid. Apoi Biserica a format o alianta cu lumea; ea si-a plecat capul in poala Dalilei si, fiind „tunsa” de puterea ei, a inceput sa depuna eforturi disperate pentru a-si face lucrarea fara calificarea esentiala. Acea calificare inseamna a avea autoritatea peste toata puterea vrajmasului; zadarnic ne imaginam ca lucrarea care dainuie, facuta de la amvoanele noastre, la scoala duminicala, la intalniri pe tema misiunii etc. poate fi indeplinita prin activitate minus puterea Duhului Sfant. Mai devreme sau mai tarziu ne vom da seama ca Domnul este un Dumnezeu al metodei, si ca toti aceia care Il asteapta sunt binecuvantati.


Dragostea noastra pentru liniste si lipsa dispozitiei noastre de a fi deranjati ne fac sa evitam rugaciunea: „Cerceteaza-ma, Dumnezeule, si cunoaste-mi inima! Incearca-ma, si cunoaste-mi gandurile! Vezi daca sunt pe o cale rea, si du-ma pe calea vesniciei” (Psalmul 139:23, 24). Oricat de dureroase si umilitoare pot fi cercetarea si expunerea, insusi inceputul unei vieti care este in totalitate pentru Dumnezeu atarna de faptul de a fi absolut onesti cu El in ceea ce priveste starea noastra spirituala actuala.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra