Produse din aceeaşi categorie
Ghidul familiei crestine

Ghidul familiei crestine

Autor: Daniel Branzei

23.00 RON

Familii pentru rai

Familii pentru rai

Autor: Augustin Cornel Miclea

22.00 RON

Partea a doua a casniciei

Partea a doua a casniciei

Autor: Claudia & David Arp

27.00 RON

Cand copilul tau Ii intoarce spatele lui Dumnezeu

Cand copilul tau Ii intoarce spatele lui Dumnezeu

Autor: Dorothy Eaton Watts

10.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Calatoria

Calatoria

Autor: Billy Graham

28.00 RON

De ce Pro-viata?

De ce Pro-viata?

Autor: Randy Alcorn

14.00 RON

Insemnari pe usiorii casei

Insemnari pe usiorii casei

Autor: Marioara Macelaru

17.00 RON

Har dupa har - mai multi stropi

Har dupa har - mai multi stropi

Autor: George Verwer

15.00 RON

Raspunsuri la intrebarile vietii

Raspunsuri la intrebarile vietii

Autor: Billy Graham

31.00 RON

Binecuvantarea familiei

Binecuvantarea familiei
20.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 171
Editura: CLC Romania
Dimensiuni: 14,4 X 20,2 cm
ISBN: 9786068331041
Adauga in cos
Descriere produs
            

Cartea Binecuvântarea familiei de Rolf Garborg, va aduce binecuvântare în multe familii şi în multe vieţi pentru că ea conţine învăţătura biblică despre binecuvântare.
Din lectura ei vom înţelege că, în calitate de copii ai lui Dumnezeu, suntem chemaţi să-i binecuvântăm pe cei din jurul nostru
şi să fim o binecuvântare pentru ei.
Binecuvântarea celorlalţi trebuie să devină modul nostru de viaţă şi nu numai al nostru, ci al copiilor noştri şi al generaţiilor ce vor urma.
Binecuvântarea este o rostire a credinţei. „Și fără credinţă este cu neputinţă să-I fim plăcuţi lui Dumnezeu. ” „Binecuvântaţi ... căci la aceasta aţi fost chemaţi să moşteniţi binecuvântarea”
Nelu Mehedinti

“După ce am citit cartea lui Rolf, Binecuvântarea familiei, mi-am dat imediat seama că abordează unul dintre cele mai importante aspecte cu care este confruntată familia din zilele noastre. Recomand oricui este interesat să împărtăşească altora bunătatea şi favoarea lui Dumnezeu, să citească din nou şi din nou această carte.” Zig Ziglar - autor şi vorbitor motivaţional

„Dacă poţi citi această carte fără să ai un nod în gât, înseamnă că ceva nu e în ordine cu gâtul tău.” Jerry B. Jenkins - Coautor al seriei Left Behind, aflată în topul celor mai bine vândute cărţi alcătuit de New York Times.

„Trebuie să fii binecuvântat pentru a fi o binecuvântare pentru alţii. Paharul lui Rolf revarsă binecuvântări. Fiţi contagioşi.”  Mark Victor Hansen - Coproducător al seriei bestseller Supă de pui pentru suflet aflată în topul celor mai bine vândute cărţi alcătuit de New York Times.

 „Aşa cum ne arată Rolf Garborg... nu e nimic mai înţelept decât a învăţa calea lui Dumnezeu de a-Åži transmite binecuvântarea de la o generaţie la alta.” Jack W. Hayford - pastor fondator/rector, Biserica Church on the Way, al colegiului The King’s College şi al Seminarului Van Nuys, CA

„În fiecare seară când îi puneam în pat pe cei şase copii ai noştri, auzeam întrebarea: „poţi să-mi dai binecuvântarea acum?” Chiar dacă copilaşii noştri au crescut şi sunt acum tineri adulţi, îşi aduc mereu aminte prin binecuvântarea familiei lor că sunt iubiţi de Dumnezeu, că se bucură de aprecierea părinţilor, că au un viitor strălucit care-i aşteaptă ca urmaşi ai lui Hristos. Tradiţia „binecuvântării familiei” pe care o împărtăşeşte Rolf în această carte, a devenit o parte nepreţuită şi vitală a vieţii noastre de fiecare zi.” Kirk şi Chelsea Cameron - actori ai serialului de televiziune difuzat la nivel naţinoal în SUA, Growing Pains

Rolf Garborg şi-a început lucrarea în industria publicării de carte creştină în anul 1966 la vârsta de douăzecişidoi de ani pe când lucra ca misionar în Puerto Rico şi vindea cărţi de la uşă la uşă. Acel început umil s-a dezvoltat şi a dus la întemeierea pe acea insulă a unui centru de succes de distribuire de literatură creştină, precum şi la înfiinţarea organizaţiei Editorial Betania, o editură spaniolă care funcţionează şi în prezent.

La întoarcerea în Statele Unite în anul 1975, Rolf şi-a continuat activitatea la conducerea unor edituri înainte de a fonda împreună cu asociaţii săi  compania Garborg’s, specializată în cadouri creştine. După vânzarea acesteia în anul 2001, Rolf a pus bazele companiei Garborg & Associates, o societate de consultanţă în domeniul publicării de carte creştină şi al industriei cadourilor. Cariera lui Rolf l-a purtat în toate cele cincizeci de state americane şi în peste nouăzeci de ţări, oferindu-i oportunitatea de a binecuvânta şi de a fi binecuvântat în toată lumea.

Rolf este căsătorit de peste patruzeci de ani cu Mary. Amândoi sunt binecuvântaţi cu doi copii şi cinci nepoţi. Rolf şi Mary locuiesc în prezent în statul american Minnesota.

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra