Biblie bilingva romana-engleza PF

Biblie bilingva romana-engleza PF
250.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Numar pagini: 1928
Dimensiuni: 14.5 x 17.5 cm

Text personalizare

Adauga in cos
Descriere produs
            

 

- coperta din piele cu fermoar
- margini aurii + index pe cotor
- cuvintele Domnului Isus scrise cu rosu
- pentru limba romana s-a folosit traducerea D. Cornilescu, iar pentru limba engleza, New King James Version

Biblia Bilingvă Română-Engleză – Prefaţă

       Biblia sau Sfânta Scriptură este cea mai citită carte din istoria omenirii. Indiferent de limba în care este scrisă, mesajul este acelasi: mântuirea omului o realizează numai Dumnezeu.
       Dorinţa noastră este să vă încurajăm să citiţi Biblia. Cartea aceasta nu este o carte ca şi celelalte cărţi. Iată ce spunea Martin Luther despre ea: ”Biblia nu este învechită, nici modernă, ci eternă”. Mesajul ei a străbătut secolele, iar sursa inspiraţiei ei este Dumnezeul cel Veşnic (2 Timotei 3:16).
       Scopul acestei noi forme a Bibliei este acela de a veni în ajutorul tuturor fraţilor şi surorilor din bisericile române din USA, Canada şi nu numai. Bisericile din diaspora sunt formate, în ansamblu, din două generaţii: generaţia părinţilor care au venit în mare parte din România, şi generaţia tinerilor care s-au născut aici.
       De obicei, generaţia tânără din diaspora română din USA şi Canada foloseşte limba engleză, iar serviciile divine din biserică sunt în limba română. În calitate de tată şi totodată de slujitor al Evangheliei, am văzut marea nevoie a tinerilor de a înţelege Cuvântul lui Dumnezeu în limba română, pentru a putea participa în mod eficient la închinarea şi creşterea spirituală a bisericii. Astfel a luat fiinţă sub egida Romanian Bible Society, proectul Biblia Bilingvă Română-Engleză. În urmă cu doi ani am publicat doar Noul Testament cu Psalmii, iar acum reuşim să tiparim întreaga Biblie.
       Această ediţie a Bibliei bilingve se vrea a fi un ajutor atât pentru păriţi, cât şi pentru tineri, punând în paralel acelaşi mesaj al lui Dumnezeu, în cele două limbi, română şi engleză. Pentru Biblia în limba română am folosit traducerea D. Cornilescu, iar pentru limba engleză, New King James, acestea fiind cele mai apropiate una de cealaltă.
Multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul şi călăuzirea Sa.
Fie ca binecuvântarea şi înţelepciunea pe care le dau Scripturile să însufleţească pe orice cititor.
10x200
Gabriel Fazecaş
Fondatorul Societăţii Biblice din România
(Romanian Bible Society)
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra