Produse de la aceeaşi editură
In asteptarea fiului risipitor

In asteptarea fiului risipitor

Autor: H.Norman Wright

16.00 RON

Straluminari in unghere adumbrite

Straluminari in unghere adumbrite

Autor: Elena Alciona Anton

14.50 RON

Rebelutia

Rebelutia

Autor: Alex si Brett Harris

25.00 RON

Viata pe marginea prapastiei

Viata pe marginea prapastiei

Autor: Dr. James Dobson

28.00 RON

Biblia confectionam si invatam

Biblia confectionam si invatam
35.00 RON
Indisponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 105
Editura: Noua Speranta
Descriere produs
            

 

Idei creative de lucru manual pe baza unor povestiri biblice

Această carte este o sursă bogată de idei şi de inspiraţie pentru persoanele care lucrează cu copii, fie acasă, fie în sala de clasă. Veţi descoperi idei noi care vor aduce la viaţă povestiri din Vechiul şi din Noul Testament şi pentru a sărbători Naşterea Domnului şi Paştele.
Ideile de lucru manual diferă, de la cele mai simple la cele mai dificile, punându-se accent pe folosirea unor materiale şi ustensile cât mai ieftine, folosindu-se pe cât posibil materiale reciclate sau din gospodărie. Copiii vor avea experienţa emoţionantă de a face obiecte minunate aproape "din nimic".
Pentru ca pregătirea să nu fie dificilă, fiecare lucrare are câteva aspecte:

O repovestire plină de viaţă a unei istorisiri biblice, potrivită pentru a fi citită grupului.
O listă a materialelor necesare.
Instrucţiuni clare, pas cu pas.
Un desen al obiectului final, în cazul în care nu aţi reuşit să faceţi unul înainte.

Toate ideile de lucru manual au fost concepute, aplicate şi testate de Gillian Chapman, autoare renumită a acestui gen de cărţi. Folosindu-se de experienţa ei în lucrarea cu copiii, confecţionând cărţi, măşti şi alte obiecte, ea a pregătit şi o secţiune utilă cu sfaturi şi recomandări pentru siguranţa desfăşurării activităţii.
Este utilă citirea acestei secţiuni înainte de a parcurge conţinutul cărţii.
Satisfacţia şi plăcerea utilizării cărţii Biblia: confecţionăm şi învăţăm începe atunci când copiii sunt capabili să contribuie ei înşişi la aplicarea unei idei sau a unui proiect, oricare ar fi rezultatele! Unor copii (dar şi adulţi, să fim oneşti) le este dificil să urmeze instrucţiunile şi şi-ar putea pierde foarte repede interesul dacă cred că activitatea este prea dificilă. Å¢inând seama de acest fapt, cele mai multe idei din această carte pot fi adaptate capacităţii copiilor. De exemplu, cusutul poate fi înlocuit cu lipitul, desenatul cu decupatul de imagini din reviste.
Unele obiecte, precum măştile sau coifurile, se pot folosi ca recuzită pentru scenete. După ce au citit povestirea şi au confecţionat obiectele respective, copiii se pot bucura şi de o altă dimensiune a lecţiei, aducând la viaţă povestirea prin realizarea unei scenete.
Există mai multe idei legate de confecţionarea unor cadouri, de exemplu sacoşe de Naşterea Domnului sau cartea de rugăciuni de la Cincizecime. Alte activităţi de lucru manual vor duce la confecţionarea unor decoraţii foarte frumoase pentru sala de clasă, pentru biserică sau casă, ca de exemplu, stelele mişcătoare sau imaginea sfeşnicului.
Cartea Biblia: confecţionăm şi învăţăm oferă posibilităţi multiple de a cerceta Biblia. Folosiţi-le şi bucuraţi-vă!

110 pagini color, pe hârtie cretată, de format mare (21 x 29 cm.), legate impecabil într-o copertă cartonată, cu 48 de povestiri din Biblie şi instrucţiuni detaliate, însoţite de desene frumoase, pentru confecţionarea câte unui obiect pentru fiecare dintre aceste povestiri, fac din această carte atât un material deosebit de lucru şi joacă cu copiii dar şi un cadou absolut deosebit!

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra