Produse din aceeaşi categorie
Pasii copilului intre 3 si 9 ani

Pasii copilului intre 3 si 9 ani

Autor: Tnt Ministries

20.00 RON

Prietenii mei din Biblie - carte de colorat

Prietenii mei din Biblie - carte de colorat

Autor: Ovidiu Blaj

7.00 RON

Produse de la aceeaşi editură
Pune si sare

Pune si sare

Autor: George Uba

14.00 RON

Casuta de langa rau

Casuta de langa rau

Autor: Joyce Neal

15.00 RON

Asuma-ti riscul

Asuma-ti riscul

Autor: Ben Carson

34.00 RON

Intelege-ti copilul

Intelege-ti copilul

Autor: Kay Kuzma

10.00 RON

Baiatul din padurile de pini

Baiatul din padurile de pini
15.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Autor:
Numar pagini: 176
Editura: Viata si sanatate
Dimensiuni: 15.5 x 23 cm
ISBN: 9789731017273
Adauga in cos
Descriere produs
            
De pe puntea vaporului Belking, Sven Anderson aruncă o ultimă privire spre ţărmurile Suediei. Băiatul în vârstă de 12 ani speră ca, în doi ani, să strângă împreună cu tatăl său bani suficienţi pentru a cumpăra o fermă în America. Acolo, vor construi o casă pentru mama şi pentru ceilalţi copii ai familiei.

Dar munca în tabăra de exploatare forestieră de la râul Pinch este grea şi plină de ispite. Sven trebuie să facă faţă unor provocări prea mari pentru un copil, iar viaţa printre tăietorii de lemne este plină de pericole. Treptat, Sven învaţă să vorbească limba engleză şi să mânuiască toporul şi îşi face prieteni printre băieţii de seama lui. Scrisorile din Suedia nu îi aduc însă veşti prea bune. Oare va reuşi băiatul să-şi vadă visul împlinit?

Băiatul din pădurile de pini este o poveste despre brutalitate şi inocenţă, despre deznădejdi şi împliniri, despre alegere şi destin. Copiii vor descoperi că viaţa este un drum lung care, pe măsură ce îl parcurgi pas cu pas, te schimbă, te maturizează şi te apropie de Dumnezeu.

Helen Godfrey Pyke a predat cursuri de scriere la Universitatea Adventistă Southern (SUA), iar prima carte pe care a publicat-o, în 1969, s-a intitulat A Sword Unsheathed. Provenind dintr-o familie care, timp de mai multe generaţii, a fost implicată în exploatările forestiere, autoarea a cunoscut îndeaproape universul descris în Băiatul din pădurile de pini. De-a lungul anilor, a publicat mai multe cărţi pentru copii: Julia; A Wind to the Flame; No Peace for a Soldier etc.
          
Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra