Autostrada Cerului

Autostrada Cerului
32.00 RON
Disponibil
Informatii produs
Numar pagini: 157
Editura: ONE WAY
ISBN: 5948492040119
Adauga in cos
Descriere produs
            

 

Simplu, relevant şi captivant!

Acestea sunt ingredientele ce au stat la baza scrierii acestui manual de 5 lecţii. Cele cinci lecţii complexe sunt destinate taberelor, cluburilor biblice de vacanţă, dar şi altor genuri de întâlniri cu copiii! Lecţiile au la bază viaţa lui Iosif şi a familiei sale.

Cele 5 lecţii îi ajută pe copii să înţeleagă modul în care viaţa noastră se aseamănă foarte mult cu o autostradă, pe care toţi ne conducem vieţile şi care într-o zi ne va duce la destinaţie - Cerul!

Ziua 1 îi va ajuta pe copii să descopere Cerul lui Dumnezeu – importanţa acestuia şi lucrurile grozave ce ne aşteaptă acolo! Ziua 2 prezintă dragostea necondiţionată a lui Dumnezeu, care ne include pe toţi, indiferent cât de diferiţi suntem. În Ziua 3 copiii vor descoperi gravitatea păcatului din viaţa noastră şi efectele sale dezastruoase!  În Ziua 4 copiilor le va fi prezentat planul fantastic al lui Dumnezeu de a ne salva de păcate prin Persoana Domnului Isus! Decizia de a-L accepta pe Domnul Isus în inimă şi de a trăi pentru Dumnezeu şi, astfel, de a ne conduce vieţile pe Autostrada ce duce spre Cer, este prezentată în Ziua 5.

Tot ce aveţi nevoie găsiţi în acest manual! Metodele creative de prezentare a lecţiilor - lecţiile cu obiect, povestirea biblică în schiţe şi culori, momentele de rugăciune creativă, jocurile, activităţile de lucru manual, scenetele de teatru de păpuşi, CD-ul de resurse etc. - fac din acest manual o resursă de nelipsit din biblioteca celor ce derulează tabere şi cluburi biblice de vacanţă!

Manualul include gratuit 1 bucată Caietul copilului!

Recomanda produsul

Numele si prenumele dumneavoastra

Adresa de email a destinatarului

Mesajul dumneavoastra